Atlantis 2 promoveert in het heetst van de strijd

Geplaatst op: 13 juni 2023

Saskia Veenboer, Kim Zieltjes Davey van Putten en Jelle van Wermeskerken begonnen in de eerste aanval. In de verdediging begonnen Maud de Jong, Lotte Gortenmulder, Kevin Keijman en Lars van der Sluis. Joyce Rodenburg, Naomi Busch, Jelmer Steen en Lars Kuijlenburg begonnen vandaag op de bank en werden versterkt door mensen van het 4e. Atlantis 2 had deze week, het genoegen om gecoacht te worden door Peter van der Wel, Mark Goverse en Wim Schaap.

Atlantis begon de wedstrijd scherp en kwam al snel 3 doelpunten voor. Helaas lukte het de Mijdrechtenaren niet de voorsprong uit te breiden en kwam Dalto terug in de wedstrijd. Na een gelijke strijd met doelpunten aan beide kanten wist Atlantis met een voorsprong van 2 punten de rust in te gaan, de stand 11 tegen 9. De tweede helft begon erg goed voor Dalto en zij wisten dan ook de wedstrijd gelijk te trekken. Na veel wissels van de coaches en een nek aan nek race wisten de Mijdrechtenaren uiteindelijk toch een voorsprong te pakken met nog 10 minuten te spelen. Deze voorsprong is niet meer weggegeven en na een publiekswissel voor Naomi Busch, die ons helaas na dit jaar gaat verlaten, wist Atlantis 2 te winnen met een eindstand van 22 tegen 17. Hierdoor promoveren zij naar de reserve 2e klasse voor volgend korfbal seizoen. Helaas gaat ook Lars Kuijlenburg ons na dit jaar verlaten, gelukkig blijft hij nog wel actief binnen de club als trainer/coach van het 3e en het 4e . Aangezien er deze wedstrijd nog wel een beroep gedaan is op Lars tot het einde van de wedstrijd moet hij wachten tot volgende week voor zijn publiekswissel.

Atlantis 2 heeft aanstaande zaterdag haar laatste uitwedstrijd van het veld seizoen tegen BEP 3 om 13:30 in Purmerend op het programma staan. Wij hopen dat sommige van u de reis richting Purmerend willen maken om ons aan te komen moedigen.

Laatst bewerkt op: 12 juli 2023 15:03

Voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Dalto 6 op het programma. De 2 punten bleven in Mijdrecht waardoor Atlantis 2 promoveert naar de reserve 2e klasse. De eindstand was 22 tegen 17. Saskia Veenboer, Kim Zieltjes Davey van Putten en Jelle van … Lees meer »