001- Uithoorn

Zomerexpositie in gezondheidscentrum Mijdrecht


Geplaatst op: 27 juni 2011

Mijdrecht - Onlangs is de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht in het Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1-3 in Mijdrecht weer vernieuwd. De expositie biedt een gevarieerd overzicht van het werk van leden van het atelier. Het werk van een tweetal leden staat centraal. Daarnaast worden nog werken van een tiental andere leden geëxposeerd. De kunstwerken zijn elke werkdag tussen 09.00 en 16.00 te bekijken. De huidige expositie duurt tot half oktober 2011.

In de expositie is een centrale plaats ingeruimd voor het werk van Riet Kraak en Cock Stouten, die beiden een vijftiental werken laten zien. Cock Stouten werkt zowel in aquarel als in acryl. Er hangen een aantal kleurrijke doeken waarbij vooral de bloemen opvallen. Riet Kraak laat zich sterk inspireren door haar omgeving. Ook zij werkt zowel in aquarel als in acryl. Naast de twee hoofdexposanten is er werk te zien van een tiental andere leden van Atelier De Kromme Mijdrecht.

Atelier De Kromme Mijdrecht (AKM) is een vereniging van amateurkunstenaars. AKM verzorgt cursussen en workshops onder deskundige leiding van professionele kunstenaars. Dagelijks wordt er zowel gedurende de ochtenden, de middagen als ook 's avonds gewerkt in het atelier dat gevestigd is aan de Energieweg 107 in Mijdrecht.
Meer informatie over de activiteiten van AKM vindt men op de site www.atelierdekrommemijdrecht.nl. Daar kan men ook terecht voor informatie over het lidmaatschap en de mogelijkheden om cursussen te volgen.

De kunstwerken die thans door Atelier de Kromme Mijdrecht in het gezondheidscentrum worden geëxposeerd zijn ook te bekijken op de site www.atelierdekrommemijdrecht.exposeert.com. Ook de twee vorige exposities zijn hier nog te zien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerexpositie in gezondheidscentrum Mijdrecht

Mijdrecht - Onlangs is de permanente expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht in het Gezondheidscentrum, Hoofdweg 1-3 in Mijdrecht weer vernieuwd. De expositie biedt een gevarieerd overzicht van het werk van leden van het atelier. Het werk van een tweetal leden staat centraal. Daarnaast worden nog werken van een tiental … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: