De Baat (2e)

Promotour Burendag in De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 juni 2011

Op woensdag 1 juni kwam de Promotour Burendag langs bij het Wijkcentrum Present in de wijk Proostdijland te Mijdrecht en op woensdag 8 juni bij het Servicepunt te Vinkeveen. Buurtbewoners kwamen langs om samen inspiratie op te doen voor het organiseren van een Burendag. Dit jaar staat Burendag gepland op zaterdag 24 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want buurten worden socialer , leuker en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Mijdrecht wijk Proostdijland
Het Wijkcomité Proostdijland te Mijdrecht heeft na het bezoek van de promotour inspiratie opgedaan om samen met de buurtbewoners van de wijk op zaterdag 24 september burendag te vieren. Dit willen zij op verschillende manieren vormgeven. Burendag in de straat; nodig uw eigen buren in uw straat uit voor een bakje koffie. Burendag voor buurtorganisaties; houdt als buurtorganisatie ‘Open Huis' en organiseer activiteiten in en om uw buurtorganisatie onder het genot van een lekker bakje koffie. Burendag bij het Wijkcentrum Present; het wijkcomité Proostdijland organiseert een buurthobbymarkt. Buurtbewoners met een hobby zijn van harte welkom die te exposeren. Afsluitend aan deze dag organiseert het wijkcomité een barbecue voor alle wijkbewoners.

Tips en tools?
Voor inspirerende Burendag ideeën kijk je op www.burendag.nl. Burendag wordt lokaal ondersteund door Annelies de Hoop, opbouwwerker bij Stichting De Baat. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 0297-230280 of via de e-mail a.dehoop@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Promotour Burendag in De Ronde Venen

Op woensdag 1 juni kwam de Promotour Burendag langs bij het Wijkcentrum Present in de wijk Proostdijland te Mijdrecht en op woensdag 8 juni bij het Servicepunt te Vinkeveen. Buurtbewoners kwamen langs om samen inspiratie op te doen voor het organiseren van een Burendag. Dit jaar staat Burendag gepland op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: