Atlantis 1 wint van Vinkeveen

Geplaatst op: 19 juni 2023

Op zaterdag 17 juni speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. En dit was niet zomaar een wedstrijd want ze mochten het namelijk opnemen tegen onze buren de Vinken. Ondanks dat Atlantis al was verzekerd voor promotie na een sterke wedstrijd tegen Animo gingen ze gefocust de wedstrijd in.

In een wedstrijd waar beide teams toch wel een beetje gespannen aan begonnen werd de 1-0 gemaakt door de tegenstander en nam Atlantis de voorsprong over. Het liep aan het begin een lange tijd gelijk op. Alleen de scherpte miste nog in de plaatsing maar Atlantis bleef steeds het voortouw nemen met 1 of 2 punten voorsprong. Door het goede verdedigende werk van beide teams werden er in de eerste helft weinig doelpunten gemaakt wat resulteerde in een ruststand van 6-8 in het voordeel voor de ploeg uit mijdrecht.

Na een rust waar de ploeg te horen kreeg om weer de scherpte te behouden van de eerste helft en om de juiste kansen te blijven zoeken gingen ze gelijk goed van start en scoorde als eerste. Atlantis wist door goed samenspel de voorsprong uit te bouwen naar 7-11, waarna de Vinken begon met wisselen. Dit bracht ze weer wat meer in de wedstrijd waardoor er een spannende eindfase kwam, maar Atlantis trok aan het langste eind en scoorde in de laatste minuut de 12-14 waardoor de winst toch echt mee naar Mijdrecht ging.

Atlantis bedankt al het meegereisde publiek en de support van afgelopen seizoen. En wil daarnaast ook Lisa en Lars bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Het team wenst beiden heel veel succes met hun volgende uitdagingen!

Op zaterdag 17 juni speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. En dit was niet zomaar een wedstrijd want ze mochten het namelijk opnemen tegen onze buren de Vinken. Ondanks dat Atlantis al was verzekerd voor promotie na een sterke wedstrijd tegen … Lees meer »