001 -Family

Vermeij Uithoorn ontvangt prestigieuze internationale prijs voor beste èn meest groene motor


Geplaatst op: 27 juni 2011

De belangrijkste prijs op het gebied van automotoren is de ‘international Engine of the Year Award'. Fiat dealer Vermeij ontving deze felbegeerde award voor de sportieve TwinAir motor die in de Fiat 500 zit.

De Fiat TwinAir tweecilinder motor kreeg meerdere onderscheidingen toegekend, waarmee hij in alle categorieën waarin hij deelnam de motoren van de concurrentie versloeg. De 76 koppige internationale jury bestaande uit journalisten, riep de TwinAir motor niet alleen uit tot ‘International Engine of the Year 2011', ook won de innovatieve krachtbron de awards in de categorieën ‘Best New Engine 2011' en ‘Best Green Engine 2011'.

De jarenlange investeringen van Fiat in duurzame mobiliteit werpen nu hun vruchten af. Fiat is al ruim 4 jaar het merk met de laagste gemiddelde CO2-uitstoot en heeft dankzij slimme, schone en zuinige technieken maar liefst 4 modellen die zo schoon en zuinig zijn, dat de overheid ze beloont. De Fiat TwinAir tweecilinder motor heeft zich gevestigd in de geschiedenis van de ‘International Engine of the Year Awards' en is het bewijs dat agressieve ‘downsizing' niet hoeft te resulteren in beperkte prestaties. Volgens de Fiat rijders biedt de sportieve motor verrassend veel koppel, is hij indrukwekkend en betaalbaar zuinig'.

De bekroonde TwinAir motor is leverbaar in de 85 pk turbo uitvoeringen van de schone en zuinige Fiat 500. Deze staat in de showroom bij Vermeij en is verkrijgbaar vanaf € 14.495. De 500 is standaard onder meer voorzien van 7 airbags, radio/cd/mp3 speler met 4 speakers en 2 tweeters, elektrische ramen en 15 inch lichtmetalen velgen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vermeij Uithoorn ontvangt prestigieuze internationale prijs voor beste èn meest groene motor

De belangrijkste prijs op het gebied van automotoren is de ‘international Engine of the Year Award'. Fiat dealer Vermeij ontving deze felbegeerde award voor de sportieve TwinAir motor die in de Fiat 500 zit. De Fiat TwinAir tweecilinder motor kreeg meerdere onderscheidingen toegekend, waarmee hij in alle categorieën waarin hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: