VIOS neemt de wijk


Geplaatst op: 27 juni 2011

Op donderdagavond worden Wickelhof en Twistvlied met een bezoek van de Show- & Marchingband vereerd. Later dit jaar volgen nog de wijken Hofland-Noord en Molenland. Verder starten in september de gratis MusicKidz en andere opleidingen bij VIOS.

Muzikale rondgang en taptoeshow
Op 30 juni marcheert de Show- & Marchingband door de straten van de wijken Wickelhof en Twistvlied met een grote finale op het grasveld bij de Taling. VIOS vertrekt om 19:00 uur vanaf clubgebouw De Notenkraker aan de Windmolen om uiteindelijk via de wijken om 20:00 uur op het grasveld bij de Taling de U2 taptoeshow op te voeren. Van daar marcheert de band weer terug naar het thuishonk. En vast voor in de agenda... Op 25 augustus doet de Show- & Marchingband Hofland-Noord aan en op 22 september is er een vergelijkbare rondgang door de wijk Molenland.

MusicKidz
In september gaan ook de MusicKidz weer van start. Sinds een aantal jaren is het voor alle kinderen mogelijk om een gratis muziekopleiding te volgen bij muziekvereniging VIOS. De vereniging heeft een totaalpakket samengesteld waarbij de kinderen in een half jaar tijd een goed beeld krijgen van muziek maken, noten lezen, instrumenten bespelen, etc. VIOS MusicKidz is gratis voor alle kinderen. Alle kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar, basisschool groep 3 en 4, kunnen MusicKidz worden.

Voor informatie over en aanmelden voor MusicKidz kun je terecht bij Kees Posdijk. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 51348872. Mailen kan ook naar pr@vios-mijdrecht.nl.

Majorettes, blazers en slagwerkers
Ook de andere opleidingen starten weer na de vakantie. Voor sousafoon, bariton, trombone, trompet, saxofoon, dwarsfluit en slagwerk. Voor informatie of aanmelden kun je terecht bij Ingrid de Boer (0297) 282856 en Karin Schrama (0297) 250510.
Voor informatie over en aanmelden voor de majoretteopleiding kun je het beste even met Chantal de Groot op het nummer (0297) 272862 bellen.

Voor informatie kun je ook terecht op de vernieuwde website www.vios-mijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS neemt de wijk

Op donderdagavond worden Wickelhof en Twistvlied met een bezoek van de Show- & Marchingband vereerd. Later dit jaar volgen nog de wijken Hofland-Noord en Molenland. Verder starten in september de gratis MusicKidz en andere opleidingen bij VIOS. Muzikale rondgang en taptoeshowOp 30 juni marcheert de Show- & Marchingband door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: