001 -Family

Uitslag stenen raden op de braderie in Wilnis


Geplaatst op: 27 juni 2011

Wilnis - Op woensdag 22 juni was de Braderie in Wilnis-Dorp. Ook het Servicepunt wonen, welzijn en zorg had een kraam voor haar pand ingericht. Er is informatie gegeven over producten en diensten van de Gemeente De Ronde Venen, Westhoek Wonen en Rabobank Rijn en Veenstromen.

Het thema in deze kraam was dit jaar ‘wonen', omdat jong en oud bij het Servicepunt terecht kan met vragen over wonen. Vanwege dit thema stond er een huisje van lego in de kraam. Bezoekers konden raden hoeveel legoblokjes er gebruikt waren voor dit bouwwerk.
Ondanks het soms slechte weer hebben 135 mensen hun best gedaan. De geschatte aantallen lagen ver uiteen, van 85 tot 1666. Het juiste aantal was 507 steentjes en Jamie Peek zat met 506 het dichtste bij het goede antwoord. Inmiddels heeft Jamie haar prijs, een kadobon van Karwei, opgehaald.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitslag stenen raden op de braderie in Wilnis

Wilnis - Op woensdag 22 juni was de Braderie in Wilnis-Dorp. Ook het Servicepunt wonen, welzijn en zorg had een kraam voor haar pand ingericht. Er is informatie gegeven over producten en diensten van de Gemeente De Ronde Venen, Westhoek Wonen en Rabobank Rijn en Veenstromen. Het thema in deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: