De Baat (2e)
Brandweerman Coen blust laatste brandje in Abcoude

Brandweerman Coen blust laatste brandje in Abcoude


Geplaatst op: 4 juli 2023

Brandweerman Coen van der Meer uit Abcoude heeft na 8 brandweerjaren afscheid genomen van het vrijwillige brandweerkorps. Afgelopen woensdag bluste hij zijn laatste brand: het cijfer acht.

Coen begon op 1 december 2014 bij de brandweer in Abcoude. Vanwege zijn werk in wisseldiensten als ambulancechauffeur, was Coen een mooie aanvulling bij het korps omdat hij vaak overdag beschikbaar was. Nadat Coen zijn eerste brandweerdiploma behaalde als manschap volgde al snel het papiertje voor brandweerchauffeur. Ook werd hij instructeur oppervlakteredder en was hij als cotter werkzaam voor het Collega Opvang Team. 

De brandweer van Abcoude heeft afgelopen woensdag een mooi afscheid voor Coen geregeld. Met de brandweerwagen werden hij en zijn vrouw thuis opgehaald om zijn laatste vuurtje te blussen. Daarna moest hij zijn 'afscheidstaart' van het water halen onder luid applaus van zijn collega's.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweerman Coen blust laatste brandje in Abcoude

Brandweerman Coen van der Meer uit Abcoude heeft na 8 brandweerjaren afscheid genomen van het vrijwillige brandweerkorps. Afgelopen woensdag bluste hij zijn laatste brand: het cijfer acht. Coen begon op 1 december 2014 bij de brandweer in Abcoude. Vanwege zijn werk in wisseldiensten als ambulancechauffeur, was Coen een mooie aanvulling bij het korps omdat hij vaak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: