001 - De Baat

Geslaagden laten zich horen tijdens zomer concert Viribus Unitis


Geplaatst op: 27 juni 2011

Afgelopen donderdag gaf muziekvereniging Viribus Unitis een zomer concert op de parkeerplaats van winkelcentrum Veenzijde aan de Molmlaan in Wilnis.

Niet alleen het fanfare orkest was vertegenwoordigd, maar ook alle jeugd was aanwezig. Het concert werd geopend door de jonge blokfluitertjes. Daarna was het de beurt aan het jeugd orkest om van zich te laten horen. Dat de jeugd van VU goed aan de muzikale weg timmert werd snel duidelijk.
Op 18 juni jl hebben 7 leerlingen deelgenomen aan het HaFa examen. Geslaagd voor hun A diploma zijn: Emma Rietveld (saxofoon), Bram Rietveld (euphonium), Mark den Teuling (bariton), Maaike Stam (trompet) en Felicia van Schie (trompet). Stefan van der Wilt (bugel) en Gerjanne Meijers (bugel) zijn allebei geslaagd voor hun B diploma. Na het optreden werden alle geslaagden nog even in het zonnetje gezet (dat zich ondanks de slechte voorspellingen toch nog volop liet zien).

Het fanfare orkest mocht de avond afsluiten en trakteerde het winkelende publiek op een mix van verschillende muziekstijlen. Van pop tot traditionele fanfare muziek, Viribus Unitis liet zien dat zij als moderne muziekvereniging in staat zijn om een divers repertoire te brengen voor en door jong en oud.

Eerder die week liet het fanfare orkest zich al horen tijdens het straattheater festival in Mijdrecht. Heeft u beide optredens gemist? Het orkest is nog éénmaal te horen deze zomer tijdens de Wilnisse braderie op zaterdag 10 september om 13:30u.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagden laten zich horen tijdens zomer concert Viribus Unitis

Afgelopen donderdag gaf muziekvereniging Viribus Unitis een zomer concert op de parkeerplaats van winkelcentrum Veenzijde aan de Molmlaan in Wilnis. Niet alleen het fanfare orkest was vertegenwoordigd, maar ook alle jeugd was aanwezig. Het concert werd geopend door de jonge blokfluitertjes. Daarna was het de beurt aan het jeugd orkest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: