Demy en Imara brons op NK Acrogym


Geplaatst op: 27 juni 2011

Afgelopen weekend waren de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym op C, B en A-niveau.

Deze werden georganiseerd door sportvereniging Hellendoorn. Demy en Imara waren het enigste team dat zich op deze dag mocht presenteren namens GVM'79. Zij komen uit in het hoogste niveau (het Ajeugd niv). De afgelopen weken had dit team heel hard getraind om deze wedstrijd goed te presteren. Tijdens de plaatsingswedstrijden hadden de dames het al erg goed gedaan, en daarom waren zij als 2e geplaatst. Ze mochten beginnen met de balansoefening en ze straalden van de vloer af. De elementen werden bijna perfect uitgevoerd en de jury gaf dan ook een technische waarde van 8,5. Bij de artistieke waarde kom ook een deel gevoel kijken, maar ook hier werden de dames goed beloond met 8,5 punten.

De totale score van de balansoefening kwam op 27 punten een prima start. De dames stonden hiermee voorlopig 4e. Gelukkig hadden ze nog de tempo-oefening voor de boeg, het geheime wapen. In een prachtig catsuit, gesponsord door Warrels en van der Meer Betonvlechten lieten de dames zien wat ze in huis hadden. De streksalto ging erg mooi en de landingen (waar ze extra op hadden geoefend) waren zeer goed. Ook de lastige salto's over het hoofd van Imara gingen deze keer zonder twijfel en waren erg mooi om te zien. De concurrentie was sterk, maar Demy en Imara wisten met 27,3pnt voor de tempo-oefening toch de derde plek te behalen. Tijdens de prijsuitreiking kregen zij dan ook de bronzen medaille om gehangen. Ouders en trainster waren zeer trots op deze geweldige prestatie. Volgend jaar gaan Demy en Imara weer hard trainen om in de volgende leeftijdscategorie uit te komen, de A junioren.
Wil jij ook deel uit maken van ons Acrogym team? Je kunt altijd via onze site informatie opvragen.

Kijk op www.gvm79.nl !! Na de schoolvakanties zullen de trainingen weer beginnen en er is nog plaats voor nieuwe enthousiaste acrobaten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Demy en Imara brons op NK Acrogym

Afgelopen weekend waren de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym op C, B en A-niveau. Deze werden georganiseerd door sportvereniging Hellendoorn. Demy en Imara waren het enigste team dat zich op deze dag mocht presenteren namens GVM'79. Zij komen uit in het hoogste niveau (het Ajeugd niv). De afgelopen weken had dit team … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: