Afsluiting Open Tennis toernooi

Geplaatst op: 14 juli 2023

Ook dit jaar was De Hypotheekshop de hoofdsponsor voor de tennis en Koop Lenstra Makelaars de sponsor van Padel. Het grote team van vrijwilligers is enorm trots op de afgelopen week en samen hebben ze een prachtig toernooi neergezet met totaal 454 deelnemers en meer dan 356 wedstrijden.

Zoals u gewent bent bij Tennis Vereniging De Ronde Vener was het park gezellig aangekleed en was er voor iedereen een heerlijk drankje en hapje beschikbaar. Qua weersomstandigheden hebben we alles gehad, harde wind, veel regen op de maandag avond, warme speeldagen en ook de finale middag werden we nog getrakteerd op een kortstondige hoosbui, gelukkig waren toen bijna alle wedstrijden gespeeld dus het mocht geen grote speelbreker zijn. De vrijdagavond werd traditioneel afgesloten met een geweldige feestavond.

Bij de veteranen werden de finales op vrijdag gespeeld en werden alle deelnemers getrakteerd op een heerlijke lunch. Bij de HD 50+ (A) werden Hermie Tap en Ton van Tol tot kampioen 2023 gehuldigd. Bij de HD50+ (B) Ron Hagenbeek/ Harrie Knol, DD50+ (A) Petra Duits/ Marijke de Graaff-Sluijs, DD50+ (B) Joke Riehl/Ans van Uffelen en bij de GD50+ Rinus Roeleveld en Wil van Schie.

Voor het tennis/padel event werden op zondag de finales gespeeld onder grote belangstelling.Op een zon overgoten terras is Merlijn Whitton bij de Heren Enkel er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gegaan en bij de dames wist Corien Bunk de Dames Enkel titel te veroveren. In de Padel 100 categorie zijn Menno Brakel en Ruben Murauer de trotse kampioenen en wisten Torben van der Voorn en Thomas Ykema beslag te leggen op de titel bij de HD4. Bij de dames Dubbel 5 waren Ilona Erkelens en Marion van Oostbre-Lievers te sterk voor hun medespelers.

Alle winnaars werden natuurlijk in het zonnetje gezet en beloond met een leuk aandenken. Na de prijsuitreiking ging het zonnetje weer schijnen en konden alle prijswinnaars en supporters gelukkig weer droog over richting huis.

We zien iedereen graag volgend jaar weer terug bij de 40e editie.

Afgelopen Zondag, 9 Juli hebben Tennisvereniging De Ronde Vener en Padel Mijdrecht het open toernooi succesvol af kunnen sluiten. Het tennistoernooi werd dit jaar voor de 39e keer georganiseerd en het Padel toernooi voor de 2e keer. Ook dit jaar was De Hypotheekshop de hoofdsponsor voor de tennis en Koop … Lees meer »