Vlinderbos Wilnis investeert in openbare voetbalkooi


Geplaatst op: 27 juni 2011

Er is de afgelopen 2 weken hard gewerkt om voor Jenaplanbasisschool Vlinderbos in Wilnis een voetbalkooi te realiseren. Eigenlijk kunnen we beter over een sportkooi spreken omdat er meerdere sporten beoefend kunnen gaan worden.

Het doel van deze sportkooi is dat iedereen hier gebruik van kan gaan maken, dus ook de jeugd uit de buurt. Natuurlijk is de sportkooi tijdens schooltijden bedoeld voor de leerlingen van Vlinderbos, maar na schooltijd, in het weekend en tijdens vakanties kan en mag iedereen hier gebruik van maken.

Met de sportkooi denkt de directie en het bestuur van de school tegemoet te komen aan de doelstelling om meer te bewegen, te sporten en te stimuleren om lekker buiten te zijn (ook als het minder mooi weer is).

Dankzij geweldig meedenken van de Gemeente De Ronde Venen en financiële bijdragen van Vlinderbos zelf, het Rabo Dichtbijfonds en SC Johnson Europlant BV kunnen we dit project ook werkelijk realiseren.

De sportkooi zal op 1 juli a.s. tijdens het eind-feest van Vlinderbos feestelijk geopend worden.

Mocht je ook eens bij de Jenaplanbasisschool Vlinderbos willen kijken dan kan dat, maak even een afspraak met de directeur, Dhr. C. Verver (0297-257800) en overtuig jezelf dat Vlinderbos op een fantastische manier voorziet in de leerbehoefte waarbij het kind echt centraal staat.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vlinderbos Wilnis investeert in openbare voetbalkooi

Er is de afgelopen 2 weken hard gewerkt om voor Jenaplanbasisschool Vlinderbos in Wilnis een voetbalkooi te realiseren. Eigenlijk kunnen we beter over een sportkooi spreken omdat er meerdere sporten beoefend kunnen gaan worden. Het doel van deze sportkooi is dat iedereen hier gebruik van kan gaan maken, dus ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: