Foto's en video Vogelvrij Festival online


Geplaatst op: 28 juni 2011

Wilnis/Mijdrecht - De zomer van 2011 is afgelopen zaterdag Vogelvrij ingeluid. Ondanks kou en regen kwam er een recordaantal van ruim 1500 bezoekers richting het Vogelvrij Festivalterrein. De bezoekers hebben genoten van een geweldig feest en zijn de vakantie al dansend Vogelvrij ingegaan. Het Vogelvrij Festival was opnieuw een groot succes!

Hét open air dance evenement van de regio ontving dit jaar meerdere nationale top dj's als Erick E, D-Rashid en Baggi Begovic. In samenwerking met zangeressen, mc's en regionale talent zorgden zij voor een fantastische sfeer. Billy The Klit heeft wegens fysieke ongemakken helaas moeten afzeggen. Dit loste de organisatie prima op door last-minute één van Nederlands grootste muzikale talenten Jaz von D in te vliegen! Deze snel rijzende ster uit de school van Sunnery James & Ryan Marciano zorgde alsnog voor de ultieme afsluiting!

De organisatie van het Vogelvrij Festival bedankt alle bezoekers, sponsors, partners en de tientallen vrijwilligers voor hun geweldige medewerking aan het festival. De Beatbird wenst iedereen een Vogelvrije zomervakantie toe!

De foto's van festival staan online in het fotoalbum, klik hier.

Ook is er een korte impressiefilm gemaakt tijdens het festival, ook deze staat online bij dit bericht, of klik hier.

Foto's & video: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto's en video Vogelvrij Festival online

Wilnis/Mijdrecht - De zomer van 2011 is afgelopen zaterdag Vogelvrij ingeluid. Ondanks kou en regen kwam er een recordaantal van ruim 1500 bezoekers richting het Vogelvrij Festivalterrein. De bezoekers hebben genoten van een geweldig feest en zijn de vakantie al dansend Vogelvrij ingegaan. Het Vogelvrij Festival was opnieuw een groot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: