Auto te water Rijksstraatweg Baambrugge, vrouw overleden


Geplaatst op: 26 juni 2011

Baambrugge - Op vrijdagavond 24 juni ging een personenauto met drie inzittenden op de Rijksstraatweg te water door onwelwording van de bestuurster.

Het voertuig reed rond 19.30 uur over de Rijksstraatweg toen de bestuurster onwel werd, vlak voor een wegversmalling. De bijrijder heeft het stuur gepakt en heeft het voertuig nog tussen de wegversmalling kunnen sturen. De voet van de onwel geworden bestuurster kwam op het gaspedaal waardoor de auto het water in reed.

Een 41-jarige man uit Amsterdam heeft de drie inzittenden uit het voertuig gehaald. Het ging om een 73- en een 76-jarige vrouw en een 76-jarige man uit Baambrugge. De brandweer heeft met duikers nog naar eventuele andere slachtoffers gezocht maar deze niet aangetroffen. Bij de onwel geworden bestuurster, de 76-jarige vrouw, was sprake van natuurlijk overlijden.

Foto's & video : Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto te water Rijksstraatweg Baambrugge, vrouw overleden

Baambrugge - Op vrijdagavond 24 juni ging een personenauto met drie inzittenden op de Rijksstraatweg te water door onwelwording van de bestuurster.Het voertuig reed rond 19.30 uur over de Rijksstraatweg toen de bestuurster onwel werd, vlak voor een wegversmalling. De bijrijder heeft het stuur gepakt en heeft het voertuig nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: