001 -Family
De donderdagochtend Buurtkamer in Vinkeveen zoekt met spoed een vrijwilliger

De donderdagochtend Buurtkamer in Vinkeveen zoekt met spoed een vrijwilliger


Geplaatst op: 13 september 2023

De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor oudere bewoners uit de wijk of het dorp. Een gratis open inloop met tijd voor een praatje en een kopje koffie. Een plek waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen en waar vrijwilligers helpen om eventueel gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Voor Vinkeveen op de donderdagochtend zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het team wil komen versterken.

Wat houdt dat in? U maakt op de donderdagochtend- samen met collega vrijwilliger de ruimte (In de Boei) klaar voor gebruik, heet de ouderen welkom, maakt een praatje met hen, schenkt koffie of thee.

Kortom, de Buurtkamer in Vinkeveen zoekt met spoed een vrijwilliger; het visitekaartje van de buurtkamer, een plek waar senioren zich veilig, gezien en gehoord voelen en heel graag komen.

Bent u gastvrij. Sociaal, heeft u een vrolijk opgeruimd humeur en vindt u het leuk om samen met de andere teamleden een prettige sfeer voor ouderen te creëren? Dan bent u degene die wij met spoed zoeken, dus aarzel niet en bel coördinator Annemarie Keja telefoon 0294-284824 of e-mail a.keja@stdb.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De donderdagochtend Buurtkamer in Vinkeveen zoekt met spoed een vrijwilliger

De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor oudere bewoners uit de wijk of het dorp. Een gratis open inloop met tijd voor een praatje en een kopje koffie. Een plek waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen en waar vrijwilligers helpen om eventueel gezamenlijke activiteiten te organiseren. Voor Vinkeveen op de donderdagochtend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: