Gemeente sluit bedrijfspand in Mijdrecht

Gemeente sluit bedrijfspand in Mijdrecht


Geplaatst op: 14 september 2023

Burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen heeft donderdag een bedrijfspand in Mijdrecht gesloten. Het gebouw aan de Nijverheidsweg in Mijdrecht werd onlangs al door de FIOD, De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst, bezocht.

Lees ook: FIOD valt bedrijfspand in Mijdrecht binnen

13 juli 2023 viel de politie FIOD een bedrijfspand aan de de Nijverheidsweg binnen. Daar troffen zij spullen aan die in strijd zijn met de Opiumwet.

Omdat het pand daarmee een rol speelt in een criminele organisatie heeft de burgemeester het pand 14 september 2023  bestuurlijk gesloten. De sluiting loopt van 14 september 2023 tot 13 december 2023. 'Het is niet toegestaan dat het erf of pand in die periode publiek te openen op geopend te houden.' is te lezen in diverse aanplakbiljetten die de boa's donderdag op het pand hebben geplakt. Alle toegangsdeuren zijn verzegeld.  

Laatst bewerkt op: 14 september 2023 19:43

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente sluit bedrijfspand in Mijdrecht

Burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen heeft donderdag een bedrijfspand in Mijdrecht gesloten. Het gebouw aan de Nijverheidsweg in Mijdrecht werd onlangs al door de FIOD, De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst, bezocht. Lees ook: FIOD valt bedrijfspand in Mijdrecht binnen 13 juli 2023 viel de politie FIOD een bedrijfspand aan de de Nijverheidsweg binnen. Daar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: