001 - Escaperoom aglemeen
Thijmen Klinkhamer stopt als fractie-assistent bij D66 De Ronde Venen

Thijmen Klinkhamer stopt als fractie-assistent bij D66 De Ronde Venen


Geplaatst op: 14 september 2023

Na een toegewijd jaar als fractie-assistent bij D66 De Ronde Venen, kondigt Thijmen Klinkhamer zijn vertrek aan om zich op andere manieren in te zetten voor het welzijn van de inwoners van De Ronde Venen. Zijn besluit komt na acht jaar als raadslid in de gemeenteraad, een periode waarin hij zich voornamelijk concentreerde op het sociale domein.

Een jaar van vetekenisvolle inzet

Het afgelopen jaar heeft Thijmen zich ingezet voor de inwoners die op bepaalde momenten afhankelijk waren van ondersteuning of zorg van de gemeente. "Ik heb geprobeerd een brug te slaan tussen de behoeften van onze inwoners en de mogelijkheden die de gemeente biedt, vooral in het sociale domein," vertelt Thijmen.

Een rijke geschiedenis

Thijmen was voor zijn rol als fractie-assistent acht jaar actief als raadslid, waarbij hij zich nadrukkelijk focuste op sociale vraagstukken. Helaas wist D66 bij de laatste verkiezingen niet voldoende zetels te behalen om Thijmen weer als raadslid te kunnen laten deelnemen.

Een nieuwe richting

"Ik wil ontdekken hoe ik mij op andere wijze in kan zetten voor de inwoners. Hierbij wil ik vooral aandacht besteden aan de inwoners die vastlopen in het systeem of geen plek vinden bij de gevestigde partijen," aldus Thijmen. Hoewel de exacte invulling van zijn toekomstige rol nog niet vaststaat, is het duidelijk dat Thijmen zijn passie voor het verbeteren van het welzijn van de inwoners van De Ronde Venen zal blijven voortzetten.

Een velofte voor de toekomst

Thijmen mag dan wel zijn rol als fractie assistent neerleggen, zijn inzet voor het welzijn van de inwoners van De Ronde Venen blijft onverminderd sterk. We zijn ervan overtuigd dat hij in zijn nieuwe hoedanigheid net zo doeltreffend zal zijn als in zijn vorige rollen. En wie weet zien wij hem in de toekomst weer terug. 

 


Laatst bewerkt op: 15 september 2023 17:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Thijmen Klinkhamer stopt als fractie-assistent bij D66 De Ronde Venen

Na een toegewijd jaar als fractie-assistent bij D66 De Ronde Venen, kondigt Thijmen Klinkhamer zijn vertrek aan om zich op andere manieren in te zetten voor het welzijn van de inwoners van De Ronde Venen. Zijn besluit komt na acht jaar als raadslid in de gemeenteraad, een periode waarin hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: