001 - De Baat

Rovémij vernieuwd wagenpark van Advisor


Geplaatst op: 23 juni 2011

Met de levering van vier Škoda Octavia Ambition Businessline personenwagens door Rovémij uit Mijdrecht wordt een groep Netwerk Specialisten van Advisor weer uitgerust met hagelnieuwe, representatieve en comfortabele bedrijfsauto's. De gunstige bijtelling, de complete uitrusting en de uitstekende prestaties waren doorslaggevend om voor dit model te kiezen.

Advisor ICT Solutions is gespecialiseerd in het leveren van ICT oplossingen bij MKB bedrijven met tijd kritische processen. Steeds meer medewerkers van bedrijven willen tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken. Ook nemen bedrijven steeds meer diensten af vanuit de cloud vanwege ontzorging en kostenoverwegingen. Met een ruime 50 medewerkers begeleiden wij bedrijven in het maken van de juiste ICT keuzes alsmede het inrichten en 24/7 (op afstand) beheren van ICT omgevingen inclusief KPN datacommunicatie oplossingen.

Voor de sierteeltsector hebben wij standaard software ontwikkeld, die gebruikt wordt door meer dan 150 kwekers en exporteurs. Match-Online is een bedrijfsbreed softwarepakket dat de in- en verkoop en logistieke stromen in een bedrijf aanstuurt en middels de inzet van zeer moderne webtechnologie voor klanten ontsluit. Maar Match-Online is bovenal een ketenoplossing die de samenwerking tussen kwekers en exporteurs aanzienlijk vereenvoudigt en commercieel krachtiger maakt.

Advisor ICT Solutions is al ruim 25 jaar een betrouwbare en toonaangevende speler op de markt. Door samenwerking met deskundige en betrouwbare leveranciers zoals Rovémij kunnen wij ook in de toekomst onze professionele dienstverlening aan onze klanten blijven bieden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Rovemij

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rovémij vernieuwd wagenpark van Advisor

Met de levering van vier Škoda Octavia Ambition Businessline personenwagens door Rovémij uit Mijdrecht wordt een groep Netwerk Specialisten van Advisor weer uitgerust met hagelnieuwe, representatieve en comfortabele bedrijfsauto's. De gunstige bijtelling, de complete uitrusting en de uitstekende prestaties waren doorslaggevend om voor dit model te kiezen. Advisor ICT Solutions … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: