001 -Family
World Cleanup Day succes voor Kanovereniging De Ronde Venen

World Cleanup Day succes voor Kanovereniging De Ronde Venen


Geplaatst op: 17 september 2023

De hele wereld ruimt tijdens de grootste jaarlijkse opschoonactie ter wereld. Dit jaar heeft de kanovereniging afgelopen zaterdag meegedaan. En met succes!

Schoonmaakactie vanaf het water

De jeugd is naar Eiland 3 gevaren en daar troffen zij best veel rommel aan. Dit is verzameld en ter plekke in de daarvoor bestemde vuilcontainer gedaan. Twee groepen hebben in de ochtend gevaren op de plassen en een derde groepje in de middag. In totaal is er met 19 leden mee gedaan aan de opschoonactie. Het resultaat was twee volle vuilcontainers en diverse grote spullen ernaast. Vooral tussen de rietkragen en de struiken lag de nodige troep. Naast divers klein plastic en statiegeld blikjes waren een kleine autoband; tafelblad met zoetwatermosselen; 2 opblaas zwembanden in een rietkraag en een zware balk van 1,5 meter de blikvangers.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

World Cleanup Day succes voor Kanovereniging De Ronde Venen

De hele wereld ruimt tijdens de grootste jaarlijkse opschoonactie ter wereld. Dit jaar heeft de kanovereniging afgelopen zaterdag meegedaan. En met succes! Schoonmaakactie vanaf het water De jeugd is naar Eiland 3 gevaren en daar troffen zij best veel rommel aan. Dit is verzameld en ter plekke in de daarvoor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: