Week van de Ontmoeting in Uithoorn

Week van de Ontmoeting in Uithoorn


Geplaatst op: 19 september 2023

Van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. In deze week organiseert Uithoorn voor Elkaar de Week van de Ontmoeting, met een mooi programma van activiteiten voor jong en oud, waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Het is ook een leuke manier om kennis te maken met activiteiten in Uithoorn. De meeste activiteiten zijn gratis.

Op het programma staan onder meer sportieve, creatieve en ontspannende lessen en workshops: wat denk je bijvoorbeeld van een workshop Dikke dames schilderen of een dansavond (Zing & Swing mee)? Ook zijn er wandelingen, open buurtkamers, gratis proeflessen Meer Bewegen voor Ouderen en een gezamenlijke maaltijd. 

Het wordt niets zonder jou

Een van de hoogtepunten in de Week van de Ontmoeting is de muzikale theatervoorstelling van Hans de Booij: ‘Het wordt niets zonder jou’. In april verscheen het boek 'Het wordt niets zonder jou' over het leven van zanger Hans de Booij. Met boek en bladmuziek onder de arm gaan De Booij en schrijver Sander van Leeuwen nu samen het theater in. Het is een kwetsbare en tegelijk vrolijke voorstelling, waarom het natuurlijk gaat over roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens. Geniet van De Booijs liedjes en luister naar de door Van Leeuwen voorgelezen verhalen uit het boek. Over hoe de hit Annabel tot stand kwam. Over zijn liefde voor muziek. Over zijn nieuwe lied ‘1000 jaar eenzaamheid’. Gedurende de voorstelling is er de gelegenheid om de zanger vragen te stellen.

De voorstelling vindt plaats in Wijkcentrum Bilderdijkhof, Bilderdijkhof 1 in Uithoorn, op zondag 1 oktober a.s. van 15.30 - 16.45 uur. De toegang is gratis, in verband met de organisatie is aanmelden verplicht. Dat kan bij het wijkcentrum, tel. 0297-567209 of bilderdijkhof@participe.nu.

In de agenda op de website van Uithoorn voor Elkaar leest u welke activiteiten er allemaal zijn, op welke locaties en welke dagen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Kijk voor meer informatie ook op www.uithoornvoorelkaar.nu/agenda

PROGRAMMA WEEK VAN DE ONTMOETING

Donderdag 28 september 2023

Wijkcentrum Bilderdijkhof: Buurtkamer Bilderdijkhof, Koffie Speciaal; gratis proeflessen MBVO, met na afloop koffie en iets lekkers, start Gezelligheidsritje, Zing & Swing mee (i.s.m. VluchtelingenWerk);

’t Startnest: Meideninloop (10 t/m 13 jaar en 14+)

Vrijdag 29 september 2023

Wijkcentrum Bilderdijkhof: gratis proefles Bodyfit 65+, met na afloop koffie; Ontmoetingsgroepen voor mensen met dementie 

Zaterdag 30 september

Picknick voor jonge mantelzorgers (15+) (Amstelveen)

Zondag 1 oktober

Wijkcentrum Bilderdijkhof: Muzikale theatervoorstelling Hans de Booij en Sander van Leeuwen 

Maandag 2 oktober

Wijkcentrum Bilderdijkhof: Brei- en Babbelgroep; kaarten maken; gratis proefles Meer Bewegen voor Ouderen, met na afloop koffie; Ontmoetingsgroepen voor naasten van iemand met dementie; De Kuyper: Ouder- en Kindcafé, start Zijdelmeerwandeling.

Dinsdag 3 oktober

De Kuyper: Ontmoeten en Bewegen, met na afloop koffie, Buurtkamer De Kuyper

Wijkcentrum Bilderdijkhof: Zanginstuif, RGM 55+, Aan Tafel met … De Eetclub, Workshop Dikke dames schilderen, Ontmoetingsgroepen voor mensen met dementie

Woensdag 4 oktober

Wijkcentrum Bilderdijkhof: Buurtkamer Bilderdijkhof; wandelgroep met na afloop koffie, Ontmoetingsgroepen voor mensen met dementie

Ponderosa en De Quakel: gratis proeflessen Meer Bewegen voor Ouderen Fit & Vitaal

Uithoorn voor Elkaar zorgt in deze week voor iets lekkers bij de koffie.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Week van de Ontmoeting in Uithoorn

Van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. In deze week organiseert Uithoorn voor Elkaar de Week van de Ontmoeting, met een mooi programma van activiteiten voor jong en oud, waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: