De Baat (2e)
Live radio bij ‘DownTown op de Hoek’

Live radio bij ‘DownTown op de Hoek’


Geplaatst op: 20 september 2023

Zondag 24 september wordt DownTown op de Hoek weer georganiseerd in Kudelstaart. Dennis, Ilse en Adrie zijn er weer bij met een live uitzending te volgen via de lokale radio en tv. Heel de dag mogen mensen met een verstandelijke beperking meehelpen in de keuken, de bediening of achter de bar. Net als vorig jaar zet eigenaar Beatle Raadschelder zijn restaurant/café Op de Hoek open voor deze toppers. Zondag wordt ook de Amb8route gefietst in de omgeving. Het zal dus gezellig druk zijn waardoor ze goed hun talenten kunnen laten zien. Radio Aalsmeer is live aanwezig tussen 11.00 en 14.00 uur met leuke muziek en interviews.

Donderdag weer ‘That’s Life’

Donderdag 21 september is het weer tijd voor 'That’s Life' van 20.00 tot 22.00 uur. Presentator Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout ontvangen weer leuke gasten. Trudy Rothe vertelt over de unieke expositie van Atelier Floriande in de Kunstkas. Kunstenaars met een beperking maar met een kunstzinnig talent. Beeldend kunstenaar Femke Kempkes komt vertellen over het project langs de N196, elektriciteitskasten die zijn omgetoverd tot Kunstkasten met lokale beelden. Marja de Bruijn schildert en krast vooral in haar prachtige werk, Marja heeft een atelier hier in Aalsmeer bij Art Center Aalsmeer. Er is ook live muziek van de Aalsmeerse Mariëlle Rijkmans, muzikaal ondersteund door Adrie de Rooij. 

Wilco Hoogeveen in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was er weer een bekende Aalsmeerder te gast in de wekelijkse talkshow: Sebastiaan Sargis. De wiskundedocent slaat op 1 november een andere weg in: hij wordt de nieuwe eigenaar van de Aalsmeerse Zeilschool. Een spannende stap die hij met veel vertrouwen aangaat. Aanstaande maandag komt de Aalsmeerse ondernemer Wilco Hoogeveen naar de studio. Wilco is een leergierige, creatieve, hardwerkende ondernemer, columnist en eigenaar van Turf Aalsmeer. “Wilco heeft verschillende spellen ontwikkeld. Ik wil graag van hem weten wat ondernemen in een prachtige gemeente als Aalsmeer zo aantrekkelijk maakt”, vroeg Sebastiaan zich af. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 25 september vanaf 19.00 uur.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Live radio bij ‘DownTown op de Hoek’

Zondag 24 september wordt DownTown op de Hoek weer georganiseerd in Kudelstaart. Dennis, Ilse en Adrie zijn er weer bij met een live uitzending te volgen via de lokale radio en tv. Heel de dag mogen mensen met een verstandelijke beperking meehelpen in de keuken, de bediening of achter de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: