Atlantis 1 wint van Roda 1

Geplaatst op: 19 september 2023

Na een spannende wedstrijd tegen VZOD die door Atlantis werd gewonnen vorige week mocht de ploeg uit Mijdrecht het nu opnemen tegen WKV Roda uit in Westzaan.

Vanaf dat het fluitsignaal ging was het door Van Walraven gesponsorde Atlantis gebrand om de punten mee naar huis te nemen en dat was ook snel te zien. Binnen een minuut was het eerste doelpunt al gemaakt in hun voordeel, alleen was Roda ook scherp en scoorde vlak daarna ook hun eerste doelpunt. De gehele eerste helft bleven de teams aan elkaar gewaagd en lag de verdedigende druk hoog. Dit resulteerde in scores van 6-6 en de rust stand van 7-8 waarmee Atlantis met een voorsprong de kleedkamer in ging.

In de rust kregen de spelers van coach Wim Schaap nog wat aandachtspunten mee en gingen daarmee weer het veld op. Roda kwam alleen net wat scherper de rust uit en dit zorgde voor de eerste achterstand in deze wedstrijd voor Atlantis de stand was 9-8. Echter hield de ploeg uit Mijdrecht het hier niet bij en na een paar mooie aanvallen pakten ze de voorsprong weer terug waarmee de stand op 10-15 kwam. Met nog wat wissels aan de kant van Atlantis wist de ploeg de voorsprong te behouden en de winst mee naar huis te nemen met een eind stand van 16-21.

Komende week speelt Atlantis 1 tegen de Vinken in Vinkeveen om 15:30. Hiervoor speelt Atlantis 2 ook tegen de Vinken, zij beginnen om 14:05. Komen jullie ons aanmoedigen?

Na een spannende wedstrijd tegen VZOD die door Atlantis werd gewonnen vorige week mocht de ploeg uit Mijdrecht het nu opnemen tegen WKV Roda uit in Westzaan.  Vanaf dat het fluitsignaal ging was het door Van Walraven gesponsorde Atlantis gebrand om de punten mee naar huis te nemen en dat … Lees meer »