001 -Family

Man betrapt inbrekers in Mijdrecht en krijgt klap


Geplaatst op: 23 juni 2011

Mijdrecht - Een man werd in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld, nadat hij voorkomen had dat er werd ingebroken in een woning.

Omstreeks 01.40 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan de Constructieweg zou worden ingebroken. Een man was in zijn woning, toen hij een vreemd geluid hoorde. De 35-jarige man ging poolshoogte nemen en zag dat een aantal mannen probeerden in te breken. De politie werd gewaarschuwd. De mannen hadden door dat ze betrapt waren en gingen ervandoor. De dappere getuige ging achter de mannen aan, maar één van de mannen draaide zich om en sloeg de getuige met een voorwerp. De mannen gingen er vervolgens vandoor en stapten in een witte Volkwagen Caddy en een donkerkleurige Renault Megane stapten. De verdachten zijn weggereden in de richting van de provinciale weg.

Signalement van de geweldpleger:

- 30 jaar

- 1.80 meter

- Oost-Europees uiterlijk

- normaal postuur

- bol gezicht

- grijze sweater met capuchon

 


Eén van de andere mannen droeg een lichtkleurige jas of sweater. Weer een ander droeg een groenachtige jas en een petje.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man betrapt inbrekers in Mijdrecht en krijgt klap

Mijdrecht - Een man werd in de nacht van woensdag op donderdag mishandeld, nadat hij voorkomen had dat er werd ingebroken in een woning.Omstreeks 01.40 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan de Constructieweg zou worden ingebroken. Een man was in zijn woning, toen hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: