001 - Hema
Open Huis de Rank

Open Huis de Rank


Geplaatst op: 21 september 2023

De Rank zet haar deuren open in de Week van Ontmoeting! Dit kerkgebouw is een multifunctioneel gebouw geworden, een Open Huis dat de Protestantse gemeente van Mijdrecht van harte deelt met anderen.

Het kantoor van VluchtelingenWerk is nu in De Rank gevestigd, vanuit Tympaan-de Baat is er het DementieTrefpunt en Mantelzorg, Taal in de praktijk en af en toe een koffiegroep. De buurtbingo is er elke maand, ambulante medewerkers van enkele organisaties ontvangen hier hun cliënten. In het kader van ZinZoeken kun je meedoen aan meditatieve wandelingen en cursussen. Er zijn taallessen voor statushouders en een training vanuit de gemeente. De evangelische gemeente Leef! komt zondagmorgen bij elkaar en de protestantse gemeente soms op zondagavond en elke donderdagmorgen voor de koffie. Ze staan allemaal op het bord bij de ingang van De Rank.

Om goed onderdak te bieden aan al de organisaties is en wordt er verbouwd.

De Rank wil er zijn voor iedereen, we streven ernaar dat dit gebouw een bekende en prettige plaats van ontmoeting wordt, waar iedereen welkom is. Daarom doen we ook van harte mee aan Week van Ontmoeting, 28 en 29 september, 2, 3 en 4 oktober. Elke morgen is er Koffie met…

Er is een zangmorgen, je kunt kennismaken met Vluchtelingenwerk en medewerkers van Zideris zullen vertellen over hun werk met en voor mensen met een beperking. Er is informatie over Positieve Gezondheid. Ook worden er warme truien en sjaals gebreid voor vluchtelingen in Tsjechië, je kunt meebreien of alleen luisteren naar hun verhaal. Elke morgen is er koffie vanaf 10 uur. Meer informatie over deze koffieochtenden vind je op www.openhuisderank.nl

Ook zin in Koffie met…? Of nieuwsgierig geworden naar Open Huis De Rank? Kom langs in Week van Ontmoeting, iedereen is van harte welkom!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Huis de Rank

De Rank zet haar deuren open in de Week van Ontmoeting! Dit kerkgebouw is een multifunctioneel gebouw geworden, een Open Huis dat de Protestantse gemeente van Mijdrecht van harte deelt met anderen. Het kantoor van VluchtelingenWerk is nu in De Rank gevestigd, vanuit Tympaan-de Baat is er het DementieTrefpunt en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: