001 - Escaperoom aglemeen
Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen ontvangt batterij en elektroden van Van Walraven

Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen ontvangt batterij en elektroden van Van Walraven


Geplaatst op: 22 september 2023

Vrijdagmiddag 22 september overhandigde Henk van Walraven een nieuwe batterij en elektroden voor de AED (Automatische Externe Defibrillator) die in 2018 is geschonken aan Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen. De reddingsbrigade kwam speciaal voor dit moment met twee boten én leden langs bij Van Walraven in Mijdrecht.

Alle leden van Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen zetten zich vrijwillig in om ervoor te zorgen dat iedereen zwemveilig is en van het mooie water kan genieten. Zowel overdag als ’s nachts zijn ze inzetbaar om de plassen – en ook festivals en evenementen in de regio – veilig te houden. Om dit te kunnen bereiken, beschikken zij over twee boten met trailers en de benodigde hulpmiddelen, waaronder dus ook een AED. 

Het is ruim vijf jaar geleden dat de match werd gemaakt tussen de firma Van Walraven, Gemeente de Ronde Venen en Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen, op de 8e Beursvloer De Ronde Venen in het gemeentehuis van Mijdrecht. Van Walraven en de gemeente schonken een AED aan de reddingsbrigade – want als deze ergens goed van pas komt, is het daar wel. Als tegenprestatie mochten directeur Henk van Walraven, alle bhv’ers van de groothandel, de wethouder en een aantal gemeenteraadsleden mee met een boottocht op de plassen. Tevens kregen zij een demonstratie van alle reddingshulpmiddelen die worden ingezet om mensen te redden.

Een AED redt levens, maar heeft zelf ook af en toe wat onderhoud nodig. De batterij en elektroden moeten na enige tijd vervangen worden. En daarom zochten Henk van Walraven en de leden van de reddingsbrigade elkaar afgelopen vrijdag 22 september weer op voor het overhandigen van een nieuwe batterij en elektroden.


Laatst bewerkt op: 22 september 2023 16:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen ontvangt batterij en elektroden van Van Walraven

Vrijdagmiddag 22 september overhandigde Henk van Walraven een nieuwe batterij en elektroden voor de AED (Automatische Externe Defibrillator) die in 2018 is geschonken aan Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen. De reddingsbrigade kwam speciaal voor dit moment met twee boten én leden langs bij Van Walraven in Mijdrecht. Alle leden van Reddingsbrigade Vinkeveense … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: