Verslag Atlantis 4 - Viking 4

Geplaatst op: 23 september 2023

Op zaterdag 23 september ’23 speelde, het door H.W. van der Laan B.V. gesponsorde Atlantis 4, tegen Viking 4. Het spel zou gaan gespeeld worden in droog weer waarbij de wind af en toe nog wat van zich liet zien. Nadat de wedstrijd in werd gevloten door de scheidsrechter, kwam er al snel een goal van de sluipschutter van Atlantis 4. Richard schoot met zijn eerste schot al weer raak vanaf de zijlijn. De wedstrijd was begonnen! Snel daar achteraan kreeg Atlantis een reactie van Viking (1-1), maar daar trok Atlantis zich weinig van aan. Door twee prachtige schoten van Koen, twee vrije ballen van Sam en een korte kans van Mark werd de stand gezet op 6-1. Viking kon zich zo’n grote achterstand niet veroorloven en trok zich bij tot 6-2. Atlantis was het daar niet mee eens en maakte de 7-2. Viking maakte er toen weer ééntje bij en Atlantis snel daarna ook. En toen, na een prachtig schot van Viking. Rust. 8-4 was de tussenstand. Atlantis en Viking wisten dat ze allebei nog een halfuur hadden om te winnen. Bij Atlantis kwam er bij de dames een wissel. Nina kwam er in voor Nathanja. Helaas voor Nina kwam het eerste schot dat na de rust viel van haar tegenstander. Ze kwamen dichterbij. Er werd iets later nog een keer gescoord, dat maakte de stand op 8-6. Te langzaam tikte de tijd weg voor Atlantis en het werd steeds zwaarder. Even later stond de teller op 10-8. Door een schot van de tegenstander van Sam (10-9) werd het wel eventjes warm onder de voeten van het 4e van de Mijdrechtse club. Tijdens een vrije bal van de tegenstanders ging Chantal direct naar de grond. Ze wist dit is niet goed. Chantal werd heldhaftig door Koen en onze scheidsrechter het veld uit gedragen. Bij Atlantis ging de knop om en deze wedstrijd zou gewonnen moeten worden. Na goals van Nina (11-9), Sam (12-9) en Richard stond de stand op 13-9. Mark was het daar nog niet mee eens en scoorde de afsluitende doelpunt 14-9. Met die cijfers op het scoreboard en 0 minuten op de klok, vloot de scheidsrechter de wedstrijd af. Atlantis 4 tegen Viking 4 werd een prachtige score. De punten zijn binnengehaald! Chantal moest helaas naar het ziekenhuis en gaat de komende weken niet mee kunnen spelen. Heel veel sterkte.

Op zaterdag 23 september ’23 speelde, het door H.W. van der Laan B.V. gesponsorde Atlantis 4, tegen Viking 4. Het spel zou gaan gespeeld worden in droog weer waarbij de wind af en toe nog wat van zich liet zien. Nadat de wedstrijd in werd gevloten door de scheidsrechter, kwam … Lees meer »