001 - De Baat

Finalisten Summer Dance DJ mixwedstrijd bekend


Geplaatst op: 23 juni 2011

De finalisten van de DJ Contest die wordt georganiseerd door stichting Summer Dance zijn bekend. Na een spannende strijd tijdens maarliefst 5 voorrondes in Mijndrecht, Uithoorn, Amstelveen en Aalsmeer zijn 10 finalisten gekozen. De finalisten bestaan uit 7 jongens, 2 jongens duo's en 1 meisjes. De halve finale vindt plaats op vrijdag 24 juni in de Oude Veiling in Aalsmeer en de finale in Club Bright in Uithoorn op zaterdag 2 juli.

Het waren spannende weken voor veel dj's uit de omgeving tijdens de voorronde avonden. De totaal 30 kandidaten maakten het de jury, bestaande uit deejays en deskundigen ‘uit het vak' niet makkelijk. De 30 minuten durende live mix van de kandidaten werd door de jury beoordeeld op diverse punten zoals orginaliteit, platenkeus, mixprestaties, techniek en muziekkeuze.

Tijdens alle voorrondes bleek het niveau van de kandidaten hoog te liggen. Het viel dan ook niet mee om per avond 2 winnaars te kiezen, vaak was het verschil zeer gering. Uiteindelijk gaan de volgende deejays door naar de halve finale:
- Dj Nixxon, 24 jaar uit Den Haag
- Boogie Blasterz, 28 jaar uit Nieuw Vennep
- Dj T.E.K, 24 jaar uit Uithoorn
- Daniel Sticious, 18 jaar uit Utrecht
- DJ Chanel Stevens, 28 jaar uit Schiedam
- Veleri & Manny Moore, 22 jaar uit Kudelstaart
- Synthesin Shane, 21 jaar uit Heemskerk
- Dj KES, 31 jaar uit Haarlem
- Alfredo Da Matta, 22 jaar uit Kamerik
- Angelo Ravelli, 25 jaar uit Amsterdam

De halve finale van de dj mixwedstrijd Summer Dance wordt een speciale avond in restaurant de Oude Veiling in Aalsmeer tussen 8.00 en 01.00 uur. De entree is gratis. De 5 winnaars uit de halve finale zullen doorgaan naar de finale in Club Bright in Uithoorn tijdens het voorprogramma van Vato Gonzalez tussen 10.00 en 01.00 uur. De mixwedstrijd kan gratis worden bezocht, voor het optreden van Vato moet wel 10 euro worden betaald.
De 3 beste dj's vallen in de prijzen want de nummers 2 en 3 mogen draaien op het middag / avond-vip-programma van de Summer Dance op 9 juli op het surfeiland in Aalsmeer. De beste dj valt helemaal in de prijzen want hij / zij is de openingsact van het avondfeest Summer Dance 2011. Tevens wordt er een bon van 150 euro aangeboden door Blue Magic licht en geluid. Als laatste krijgt de winnende dj een extra booking later dit jaar in Club Organza in Maarsen.

Meer informatie over de contest en de Summer Dance Party is te vinden op http://summer-dance-party.nl/

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Finalisten Summer Dance DJ mixwedstrijd bekend

De finalisten van de DJ Contest die wordt georganiseerd door stichting Summer Dance zijn bekend. Na een spannende strijd tijdens maarliefst 5 voorrondes in Mijndrecht, Uithoorn, Amstelveen en Aalsmeer zijn 10 finalisten gekozen. De finalisten bestaan uit 7 jongens, 2 jongens duo's en 1 meisjes. De halve finale vindt plaats … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: