Vinkefest 2023

Ook Fred Teeven fietst mee met Ride for Roses


Geplaatst op: 23 juni 2011

Afgelopen woensdag zetten de vrijwilligers van de Ride for the Roses tijdens de Netwerk- en Haringparty van Meerbusiness 400 ondernemers in de bloemen. Ook key note speaker Fred Teeven ontving een roos. De staatssecretaris deelde mee dat hij zelf ook op 4 september op de fiets zal stappen en riep alle aanwezigen op deel te nemen aan dit bijzondere wielerevenement.

Tijdens de Netwerk- en Haringparty van MeerBusiness in Hoofddorp op woensdag 15 juni hebben zo'n 400 ondernemers een roos ontvangen uit handen van de medewerkers van de Ride for the Roses. De organisatie wilde hiermee aandacht vragen voor de Ride for the Roses die op 4 september in en rondom Aalsmeer wordt gereden. Key note speaker Fred Teeven was zeer enthousiast over de Ride for the Roses, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat, en deelde de aanwezigen mee dat hij zelf ook op 4 september op de fiets zal stappen. Voordat hij aan zijn speech begon, gaf hij aandacht aan dit bijzondere evenement: "Beste ondernemers, graag wil ik jullie wijzen op deze rode roos. Gelukkig zie ik velen met zo'n roosje. Om samen te kunnen bijdragen aan zo'n evenement is iets bijzonders. Ik ga de 50 kilometer fietsen, en als het meezit in de vakantie met trainen, zelfs de 100 kilometer. Ik roep jullie op om ook individueel, met het gezin of je bedrijf mee te fietsen met de Ride for the Roses."

Deelname aan of sponsoring van de Ride for the Roses is nog steeds mogelijk! Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 25, 50 of 100 kilometer. Start en finish vinden plaats in Aalsmeer. Kijk op: www.ridefortheroses.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook Fred Teeven fietst mee met Ride for Roses

Afgelopen woensdag zetten de vrijwilligers van de Ride for the Roses tijdens de Netwerk- en Haringparty van Meerbusiness 400 ondernemers in de bloemen. Ook key note speaker Fred Teeven ontving een roos. De staatssecretaris deelde mee dat hij zelf ook op 4 september op de fiets zal stappen en riep … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: