De Baat (3e)
Burgemeester komt op de taart bij verjaardag mevrouw Merison (101)

Burgemeester komt op de taart bij verjaardag mevrouw Merison (101)


Geplaatst op: 29 september 2023

,,Wat is het afgelopen jaar voorbij gevlogen.” Die conclusie trok mevrouw Merison uit Vinkeveen toen burgemeester Maarten Divendal haar maandag 25 september bezocht. Hij kwam haar feliciteren met haar 101e verjaardag. ???? Een jaar geleden, bij haar 100e verjaardag, was hij ook langsgekomen om haar te feliciteren en taart te eten. Het is onvoorstelbaar hoeveel er in de eeuw en een jaar dat mevrouw Merison is geboren allemaal is gebeurd en wat zij daar nog van weet.

Door de tv blijft ze tegenwoordig van alles op de hoogte. Reizen lukt helaas niet meer, maar ze geniet nog steeds van alle mooie herinneringen. Ze woonde heel lang in Mijdrecht en woont nu al weer even in Zuiderhof in Vinkeveen. In haar kamer maken de zelfgemaakte schilderijen en borduurwerken het gezellig. Als de kleinkinderen of de twee achterkleinkinderen er zijn is het altijd een vrolijk geheel.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester komt op de taart bij verjaardag mevrouw Merison (101)

,,Wat is het afgelopen jaar voorbij gevlogen.” Die conclusie trok mevrouw Merison uit Vinkeveen toen burgemeester Maarten Divendal haar maandag 25 september bezocht. Hij kwam haar feliciteren met haar 101e verjaardag. ???? Een jaar geleden, bij haar 100e verjaardag, was hij ook langsgekomen om haar te feliciteren en taart te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: