Atlantis 3 strijdend ten onder in doelpuntenfestijn

Geplaatst op: 3 oktober 2023

Zaterdag 30 september stond er weer een derby op het programma voor Atlantis 3, gesponsord door Paans Koek administraties, belastingen en advies. Dit keer trof Atlantis de Vinken 3 thuis op eigen terrein. De vorige ontmoeting drie weken geleden in Vinkeveen verliep zeer spannend en de Mijdrechtenaren wist de wedstrijd met 1 punt verschil te winnen. Er werd deze week hard getraind, want er werd weer vanuit gegaan dat het een spannend duel ging worden. En dat werd het ook, het was een wedstrijd vol strijd, spanning en veel doelpunten van beide ploegen. Na 60 minuten spelen stond er een stand van 21 – 24 op het scorebord.

De opstelling was iets gewijzigd door blessures. Het team kon rekenen op spelers uit het 4e team. Atlantis kwam goed uit de startblokken en opende de score en pakte snel een grotere voorsprong. De Vinken begon gas te geven. De stand ging gelijk op. Beide ploegen kwamen steeds beter in het spel. Met nog 4 minuten op de klok voordat het rust zou zijn, was de stand gelijk: 10 – 10. Atlantis was de ploeg die nog twee keer wist te scoren en zo met een voorsprong van 12 – 10 de rust in ging.

Na wat tips van invalcoach Mark Goverse kon Atlantis er weer tegenaan. Het was echter de Vinken die scherper uit de kleedkamer kwam en de stand al snel gelijk trok naar 12 – 12. Atlantis herpakte zich en nam de leiding weer over. De doelpunten bleven voor beide kanten door het gele mandje vallen en met nog 5 minuten spelen was de stand 19 – 20 Atlantis kreeg een vrije bal mee en wist deze te verzilveren en de stand was weer gelijk. Wat was het spannend. De Vinken nam nog een kleine eindspurt en Atlantis kon deze niet meer inhalen. De Vinken ging met een stand van 21- 24 terug naar Vinkeveen.

Ondanks dat er werd verloren, kan er terug gekeken worden op een goede wedstrijd. Helaas waren de 21 doelpunten niet genoeg om te wedstrijd te winnen. Er is gestreden tot het einde. Volgende week gaat Atlantis 3 op bezoek bij Synergo 8 om 12.20 in Utrecht. De vorige wedstrijd werd gelijk gespeeld. Atlantis gaat er hard voor werken om dit keer wel de punten mee te nemen.

Zaterdag 30 september stond er weer een derby op het programma voor Atlantis 3, gesponsord door Paans Koek administraties, belastingen en advies. Dit keer trof Atlantis de Vinken 3 thuis op eigen terrein. De vorige ontmoeting drie weken geleden in Vinkeveen verliep zeer spannend en de Mijdrechtenaren wist de wedstrijd … Lees meer »