De Baat (2e)

Grote controle op de N201


Geplaatst op: 23 juni 2011

Mijdrecht - Afgelopen jaar is het project Mobiel Banditisme gestart als try-out.

De politie werkt tijdens deze controles samen met Belastingdienst / Douane, Koninklijke Marechaussee, Korps Landelijke Politiediensten, Vreemdelingenpolitie Utrecht, Verkeersdienst Utrecht en de Afdeling Informatie Analyse. Uit eerdere controles is gebleken dat er veel aanhoudingen en openstaande boetes worden geïnd. Woensdagmiddag jl. was de eerste controle weer op de Veenweg in Mijdrecht. Op de N201 ter hoogte van de Hofland stond een kentekenregistratie voertuig.

Er werden diverse bekeuringen uitgedeeld. Tijdens de eerste van acht pre-mobiel banditismecontroles werden drie aanhoudingen verricht: één voor rijden met rij-ontzegging, één voor rijden met een gestolen auto en één voor openstaande vonnissen ter waarde van ruim 1.200 euro. Ook zijn tussendoor een aantal losse boetes geïnd.

Er is een aantal processen-verbaal geschreven, maar ook zijn veel inwoners uit het Oostblok en hun voertuigen gecontroleerd.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote controle op de N201

Mijdrecht - Afgelopen jaar is het project Mobiel Banditisme gestart als try-out. De politie werkt tijdens deze controles samen met Belastingdienst / Douane, Koninklijke Marechaussee, Korps Landelijke Politiediensten, Vreemdelingenpolitie Utrecht, Verkeersdienst Utrecht en de Afdeling Informatie Analyse. Uit eerdere controles is gebleken dat er veel aanhoudingen en openstaande boetes worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: