VLC

Verdachten diefstal koper aangehouden in Mijdrecht


Geplaatst op: 22 juni 2011

Mijdrecht/Vinkeveen - De politie hield in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 juni op de Provinciale weg N201 drie mannen aan op verdenking van diefstal van een grote hoeveelheid koper.

Surveillerende agenten wilden die nacht rond 03.15 uur een auto controleren die ze zagen rijden op de Industrieweg. Ze zetten de auto op de Provinciale weg langs de kant. In de kofferbak troffen de agenten een grote hoeveelheid koperen leidingen, kabels en staven aan. De drie inzittenden konden daarvoor geen verklaring geven. De agenten namen het koper en de auto in beslag en hielden de drie verdachten aan op verdenking van diefstal. De verdachten zijn drie mannen uit Roemenië van 18, 24 en 35 jaar. De politie doet onderzoek naar de herkomst van het koper en maakt proces-verbaal op. Mogelijk gaat het om materiaal van bliksemafleiders.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachten diefstal koper aangehouden in Mijdrecht

Mijdrecht/Vinkeveen - De politie hield in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 juni op de Provinciale weg N201 drie mannen aan op verdenking van diefstal van een grote hoeveelheid koper.Surveillerende agenten wilden die nacht rond 03.15 uur een auto controleren die ze zagen rijden op de Industrieweg. Ze zetten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: