Spookrijder A2 aangehouden na achtervolging


Geplaatst op: 9 oktober 2023

De politie is zondagavond een achtervolging gestart op de A2 bij Vinkeveen. Het voertuig ging tijdens de achtervolging spookrijdend en met hoge snelheid richting de A9 bij Amstelveen. 

Lees ook: Gewonden bij ongeluk met Fatbike in Mijdrecht

De achtervolging startte rond 18.30 uur omdat de politie de verdachte wilde controleren na een ANPR-hit, waarbij het kenteken van de auto naar voren kwam in het systeem dat automatisch kentekens scant en herkent.

Na een stopteken sloeg de verdachte op de vlucht en reed op de A2 tussen Abcoude en Amstelveen met hoge snelheid tegen het verkeer in. Meerdere politiewagens en een helikopter hielden het voertuig in het oog. In Amstelveen kon de achtervolging beëindigd worden. 

De verdachte is door de politie aangehouden. Voor zover bekend zijn er geen ongelukken gebeurd tijdens de achtervolging.


Laatst bewerkt op: 9 oktober 2023 08:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spookrijder A2 aangehouden na achtervolging

De politie is zondagavond een achtervolging gestart op de A2 bij Vinkeveen. Het voertuig ging tijdens de achtervolging spookrijdend en met hoge snelheid richting de A9 bij Amstelveen.  Lees ook: Gewonden bij ongeluk met Fatbike in Mijdrecht De achtervolging startte rond 18.30 uur omdat de politie de verdachte wilde controleren na een ANPR-hit, waarbij het kenteken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: