Verslag Atlantis 2

Geplaatst op: 9 oktober 2023

Op zaterdag 7 oktober stond er voor Atlantis 2, gesponsord door Van Walraven, een wedstrijd op het programma tegen Roda 2. De vorige keer werd er uit verloren, maar werd er wel een gevoel aan over gehouden dat er veel meer in had gezeten voor Atlantis. Dus met opgeheven hoofd en volle moed ging Atlantis de wedstrijd in.

Dat er gestreden ging worden voor de punten werd goed duidelijk in het eerste kwartier, waar Atlantis tot een 5-0 voorsprong wist te komen. Nadat Atlantis dit gat had geslagen wist Roda de score nog wel bij te benen en ging de wedstrijd met een stand van 10-6 de rust in.

In de tweede helft kwam Atlantis alweer goed uit de startblokken en wist in 7 minuten 6 keer te scoren in tegenstelling tot Roda die maar 1 doelpunt kende in deze tijd. Vanaf de 16-7 voorsprong die Atlantis had gemaakt kwamen beide ploegen met evenveel doelpunten tot het einde en is de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 23-14.

De eerste overwinning van dit seizoen en dit smaakt naar meer. Zaterdag 14 oktober staat er een wedstrijd gepland tegen De Vinken om 14:10 in Mijdrecht. Wij hopen jullie daar te zien om Atlantis naar de overwinning te juichen!

Op zaterdag 7 oktober stond er voor Atlantis 2, gesponsord door Van Walraven, een wedstrijd op het programma tegen Roda 2. De vorige keer werd er uit verloren, maar werd er wel een gevoel aan over gehouden dat er veel meer in had gezeten voor Atlantis. Dus met opgeheven hoofd … Lees meer »