VLC

Let’s Talk over vakantie


Geplaatst op: 22 juni 2011

Mijdrecht - De Stichting Multi Mondo organiseert voor maandag 27 juni de laatste Let's Talk van dit seizoen. Deze keer zijn de vrouwen helemaal in vakantiesfeer. Het nieuwe seizoen start op maandag 26 september.

In de nazomer staat onder meer een avond over styling op het programma. Een professionele styliste komt de vrouwen dan bijvoorbeeld tips geven over kleuren die goed bij hen passen.
De eerstvolgende Lets's Talk eind juni gaat over vakantie. Alle vrouwen vanaf 14 jaar zijn van harte welkom om gezellig bij te praten over hun vakantie(s). Ze kunnen gerust foto's in print of digitaal meenemen om die met elkaar te bekijken. Zo kunnen herinneringen tot leven komen.

In een ontspannen sfeer is er ruim de tijd om met elkaar kennis te maken tijdens de ‘Let's Talk' avonden vanaf 19.30 uur. Dan gaan de deuren van wijkgebouw Present namelijk open voor de inloop met koffie, thee en iets lekkers. Workshops, lezingen of andere activiteiten starten steeds om 20.00 uur. Houd de lokale media in de gaten om op tijd de uitnodiging en details te zien over komende Let's Talk avonden en andere activiteiten via de stichting Multi Mondo.

Kijk voor meer informatie op: www.multimondo.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Let’s Talk over vakantie

Mijdrecht - De Stichting Multi Mondo organiseert voor maandag 27 juni de laatste Let's Talk van dit seizoen. Deze keer zijn de vrouwen helemaal in vakantiesfeer. Het nieuwe seizoen start op maandag 26 september. In de nazomer staat onder meer een avond over styling op het programma. Een professionele styliste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: