Atlantis 2 schiet te kort

Geplaatst op: 17 oktober 2023

De wedstrijd kon beginnen. Met in de aanval Davey van Putten, Jelle van Wermeskerken, Lotte Gortenmulder en Kim Zieltjens. In de verdediging startte Lars van der Sluijs, Jelmer Steen, Joy Trompert en Maud de Jong.

Dat er gestreden ging worden voor de punten werd goed duidelijk in het begin van de wedstrijd, waar Atlantis tot een 0-3 voorsprong wist te komen. De Vinken waren ook sterk, het ging gelijk op. Beiden teams zette goede aanvallen op en beide partijen lukte het om in de korf te scoren.

We gingen de rust in met 9-11 achterstand voor Atlantis. In de rust is er nog geprobeerd wat te forceren door een wissel en een vakwissel bij de dames. Lieke Geusebroek en Kevin Keijman kwamen het veld in. Het bleef een spannende 2e helft waar tot de laatste seconde volle focus gevraagd werd.

Tot slot was de eindstand 17-17 geworden en verdiende beiden teams 1 punt. Het was een spannende wedstrijd, maar Atlantis behaalde te weinig punten helaas. Hierdoor zullen zij volgend buitenseizoen een klasse lager gaan spelen.

Op zaterdag 28 oktober zal er weer gekorfbald worden in de zaal, de oefenwedstrijd zal thuis in de Phoenix gespeeld worden tegen Nexus 2. Om 14.15 uur zal het fluitsignaal afgaan om te starten, hopelijk zien wij jullie daar, om Atlantis te supporten!

Op zaterdag 14 oktober stond er voor Atlantis 2, gesponsord door Van Walraven, een wedstrijd op het programma tegen De Vinken 2. Deze keer werd de wedstrijd in Mijdrecht gehouden. De vorige keer werd er uit verloren. Atlantis ging er met de volle 100% voor. De wedstrijd kon beginnen. Met … Lees meer »