Persoon overvallen in Wilnis: politie houdt klopjacht op daders

Persoon overvallen in Wilnis: politie houdt klopjacht op daders


Geplaatst op: 27 oktober 2023

De politie heeft vrijdagavond een klopjacht gehouden nadat er een persoon was overvallen in Wilnis. Daarbij dreigden de overvallers met een wapen.

Wat er zich precies heeft afgespeeld op de Geerkade is nog niet bekend. Rond 18:15 uur kreeg de politie de melding van een overval waarna een grote klopjacht startte. Diverse agenten met kogelvrije vesten, een politieheli en speurhond gingen opzoek naar de daders. Dat zouden vermoedelijk drie mannen zijn. Ze waren donker gekleed en in het bezit van een wapen.

De zoekactie van de politie vond onder andere plaats in de nieuwe wijk De Maricken. Een woordvoerder van de politie kon nog niet vertellen of de daders buit hebben gemaakt en of ze zijn aangehouden. Het onderzoek is nog in volle gang. 

Heeft u de drie verdachte mannen gezien of meer informatie over de overval? Neem dan contact op met de politie via 112.Laatst bewerkt op: 27 oktober 2023 21:21

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Persoon overvallen in Wilnis: politie houdt klopjacht op daders

De politie heeft vrijdagavond een klopjacht gehouden nadat er een persoon was overvallen in Wilnis. Daarbij dreigden de overvallers met een wapen. Wat er zich precies heeft afgespeeld op de Geerkade is nog niet bekend. Rond 18:15 uur kreeg de politie de melding van een overval waarna een grote klopjacht startte. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: