001 -Family

Beroving door nep-agenten in Mijdrecht


Geplaatst op: 21 juni 2011

Mijdrecht - Op maandagochtend werden twee mannen beroofd door nepagenten.

Rond 11.15 uur kreeg de politie een melding van een beroving op Eerste Zijweg. Twee mannen, 39 jaar en 46 jaar en beiden afkomstig uit Roemenië, kregen een stopteken van twee mannen die zich voordeden als politieagenten. De slachtoffers moesten voor controle hun geld afgeven, waarna de nepagenten ervandoor gingen. De Roemenen zetten nog de achtervolging in, maar raakten de auto kwijt ter hoogte van carpoolplaats Loenersloot bij de oprit van de Rijksweg A2 richting Utrecht.

De verdachten reden in een grijze Opel Astra. Eén van de mannen was rond de 30 jaar en ongeveer 1.65 meter lang. Hij had donkerblond kort haar en een normaal postuur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een donkere jas en pet en witte handschoenen.

De politie is op zoek naar getuigen, zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beroving door nep-agenten in Mijdrecht

Mijdrecht - Op maandagochtend werden twee mannen beroofd door nepagenten.Rond 11.15 uur kreeg de politie een melding van een beroving op Eerste Zijweg. Twee mannen, 39 jaar en 46 jaar en beiden afkomstig uit Roemenië, kregen een stopteken van twee mannen die zich voordeden als politieagenten. De slachtoffers moesten voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: