001 -Family
Verdachte van overval supermarkt Mijdrecht aangehouden

Verdachte van overval supermarkt Mijdrecht aangehouden


Geplaatst op: 10 november 2023

Een supermarkt aan de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht is vrijdagmiddag overvallen. Het personeel werd daarbij bedreigd.

Lees ook: Gewapende woning overval Abcoude

Rond 16:05 uur bedreigde een verdachte het personeel van de supermarkt. Niet veel later sloeg hij op de vlucht. Of de overvaller buit heeft gemaakt is nog niet bekend. De politie kwam ter plekke en deed onderzoek.

Een woordvoerder van de politie kon vrijdagmiddag nog weinig kwijt over het incident. Op het moment van de overval was het druk in de supermarkt. De politie wil graag spreken met klanten die tussen 16.00 en 16.15 uur boodschappen deden. Ook werd er een zoekactie gestart bij de Croonstadtlaan in Mijdrecht. 

Signalement verdachte

De politie zette een grote zoekactie op touw naar een man van 25 tot 30 jaar met een litteken boven zijn rechteroog, gekleed in een beige halflange jas. Kort na 18.00 uur kon hij worden gearresteerd in winkelcentrum De Passage.
Laatst bewerkt op: 10 november 2023 18:38

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachte van overval supermarkt Mijdrecht aangehouden

Een supermarkt aan de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht is vrijdagmiddag overvallen. Het personeel werd daarbij bedreigd. Lees ook: Gewapende woning overval Abcoude Rond 16:05 uur bedreigde een verdachte het personeel van de supermarkt. Niet veel later sloeg hij op de vlucht. Of de overvaller buit heeft gemaakt is nog niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: