De Baat (2e)
Competitieteam Kwinkslag Vinkeveen blijft maar winnen

Competitieteam Kwinkslag Vinkeveen blijft maar winnen


Geplaatst op: 12 november 2023

Op donderdag 9 november heeft ons competitieteam van badmintonvereniging Kwinkslag weer hun partijen gewonnen en wel met 5-1. De uitwedstrijd daarentegen, in Houten, was nog met 3-3 gelijk geëindigd!

Volgens onze verslaggever ligt dit duidelijk aan de samenstelling van dit team.

Onze Ton ,de man met de meeste ervaring, weet inmiddels wel hoe hij zijn tegenstanders moet bespelen en doet dat dan ook met veel inzet. Hij trek zijn medespeler Marcel daarin mee, en groeit daardoor in zijn rol als stille kracht!

Omdat badminton een gemengde sport is kunnen de heren ook niet zonder de dames.

Met de namen Jolanda en Mirjam zijn deze als duo haast niet te verslaan en pakken gewoon hun punten. Omdat badminton ook een gezellige en sociale sport is hebben deze dames een belangrijke functie in het team. Daarbij helpt het natuurlijk wel dat ze maar blijven winnen !!

Op 17 november spelen ze de volgende wedstrijd in Ede tegen “Netwerk”en de eerstvolgende thuiswedstrijd is 7 december in de Boei.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Competitieteam Kwinkslag Vinkeveen blijft maar winnen

Op donderdag 9 november heeft ons competitieteam van badmintonvereniging Kwinkslag weer hun partijen gewonnen en wel met 5-1. De uitwedstrijd daarentegen, in Houten, was nog met 3-3 gelijk geëindigd! Volgens onze verslaggever ligt dit duidelijk aan de samenstelling van dit team. Onze Ton ,de man met de meeste ervaring, weet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: