Sinterklaas Intochten Uithoorn & De Kwakel

Sinterklaas Intochten Uithoorn & De Kwakel


Geplaatst op: 12 november 2023

De Sinterklaasintocht in Uithoorn en De Kwakel is weer ouderwets gezellig! Dit jaar hebben we weer 3 momenten waarin Sinterklaas en zijn Pieten verspreid door de dorpen aankomt.

Lees ook: Hij komt, hij komt! Zie ginds komt de stoomboot en hier zet de lieve goede Sint voet aan wal.

Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas als eerste aankomen op het prachtige Marktplein aan de kade in Uithoorn, waar Sinterklaas om 10:00 uur aankomt met zijn boot. Hij wordt feestelijk verwelkomd door de Meezing Pieten en de Burgemeester. Een vrolijke start van een onvergetelijke dag! Na een warm welkom trekt de Sint om 10:20 uur verder naar het Amstelplein, waar kinderen foto’s kunnen maken, cadeautjes ontvangen en natuurlijk handen kunnen schudden met de goedheiligman zelf.

Om 12:00 uur is het de beurt aan Zijdelwaard om Sinterklaas te verwelkomen. Met vrolijke muziek, een speciaal fotomoment en entertainment, belooft dit weer een warm welkom te worden.

De Kwakel heeft een bijzonder ontvangst voor Sinterklaas gepland. Om 17:00 uur zal de Sint aankomen bij de school De Zon, waar hij hartelijk ontvangen wordt door de Burgemeester. Maar dat is nog niet alles! Om 17:15 uur begint een speciale route naar het dorpshuis met hindernissen die de kinderen uitdagen om hun pieten skills te testen.
Plezier en avontuur wachten op de jonge en jong van hart. De intocht wordt om 18:30 uur afgesloten met een verrassing voor de kinderen, waardoor de dag op een hoogtepunt wordt beëindigd.

Of je nu jong of oud bent, de sinterklaasintocht in Uithoorn en De Kwakel belooft een onvergetelijke dag te worden. Voor meer informatie over de intochten ga naar: www.sinterklaasaktie.nl/intocht 


Laatst bewerkt op: 12 november 2023 21:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas Intochten Uithoorn & De Kwakel

De Sinterklaasintocht in Uithoorn en De Kwakel is weer ouderwets gezellig! Dit jaar hebben we weer 3 momenten waarin Sinterklaas en zijn Pieten verspreid door de dorpen aankomt. Lees ook: Hij komt, hij komt! Zie ginds komt de stoomboot en hier zet de lieve goede Sint voet aan wal. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: