Sinterklaas Intochten Mijdrecht & Vinkeveen

Sinterklaas Intochten Mijdrecht & Vinkeveen


Geplaatst op: 12 november 2023

Het is bijna zover, de sinterklaasperiode is in aantocht en Mijdrecht en Vinkeveen bereiden zich voor op een betoverende Intocht met Sinterklaas en zijn Pieten op 18 november. Zowel in Mijdrecht als Vinkeveen start het feest om 13:30 uur met een muzikaal voorprogramma dat jong en oud in de feeststemming brengt.

Lees ook: Hij komt, hij komt! Zie ginds komt de stoomboot en hier zet de lieve goede Sint voet aan wal.

Om 14:00 uur zal Sinterklaas op het Raadhuisplein in Mijdrecht arriveren, wat zorgt voor een magisch welkom met onder andere de Meezing Pieten. Sinterklaas maakt vervolgens een ronde op het plein en ontmoet de kinderen tot ongeveer 15:15 uur.

In Vinkeveen komt Sinterklaas rond 13:50 met de boot aan bij De Boei in Vinkeveen, waar hij hartelijk welkom wordt geheten door Hans en Anja Vijselaar. Gevolgd door een fotomoment, prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en spelletjes die de kinderen kunnen spelen. Vanaf 14:30 is er ook nog een leuke film te zien.

Het belooft een dag vol magie en glimlachen te worden in Mijdrecht en Vinkeveen, waar jong en oud samen kunnen genieten van dit speciale evenement!

De sinterklaasintocht in Mijdrecht en Vinkeveen belooft een onvergetelijke dag te worden. Voor meer informatie over de intochten ga naar: www.sinterklaasaktie.nl/intocht 


Laatst bewerkt op: 12 november 2023 21:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas Intochten Mijdrecht & Vinkeveen

Het is bijna zover, de sinterklaasperiode is in aantocht en Mijdrecht en Vinkeveen bereiden zich voor op een betoverende Intocht met Sinterklaas en zijn Pieten op 18 november. Zowel in Mijdrecht als Vinkeveen start het feest om 13:30 uur met een muzikaal voorprogramma dat jong en oud in de feeststemming … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: