001 - Escaperoom aglemeen
Sinterklaas Intocht Wilnis

Sinterklaas Intocht Wilnis


Geplaatst op: 12 november 2023

Zaterdag 18 november, Raadhuis Wilnis:

De pieten zijn Sinterklaas kwijt! Vanaf het begin van Marickenlaan, Veenman, Blauwe Zegge en Voogtlaan gaan de pieten om 13:30 uur in groepjes met veel tamtam opzoek naar Sinterklaas die in de brandweerkazerne van Wilnis zou zijn. Met de hulp van de kinderen hopen ze de sint te vinden.

Lees ook: Hij komt, hij komt! Zie ginds komt de stoomboot en hier zet de lieve goede Sint voet aan wal

Om 14:30 uur vertrekt de stoet vanaf de brandweerkazerne via de Pieter Joostenlaan en de Herenweg o.l.v. muziekvereniging Triviant én twee brandweerauto’s naar het voormalige Raadhuis in Wilnis. Burgemeester Divendal zal Sinterklaas om 15:00 uur ontvangen op het bordes. De kinderen mogen Sinterklaas hun verlanglijstje geven, muziekpiet zorgt voor gezelligheid. Rond 15:30 uur vertrekken Sinterklaas en de Pieten weer met de brandweerauto’s, zij slapen 1 nachtje op Eiland van Hein waar ze cadeautjes in gaan pakken. De Sint wil hierbij niet gestoord worden.

Zondag 19 november, Eiland van Hein Wilnis:

De Sint komt om 13:45 uur via Heinoomsvaart per boot de kinderen nog even gedag zeggen voordat zij hard aan het werk gaan om alle schoenen te vullen.

Muziekpiet en optredens van Enjoy’s Dance zorgen voor gezelligheid op Eiland van Hein. Een pietentraining moet de kinderen laten zien hoe fit en dakbestendig ze zijn!

Om 15:30 uur vertrekken Sinterklaas en de pieten weer op weg naar de grote pakjesboot.

Let op: De parkeermogelijkheden zijn beperkt, kom op de fiets. Eiland van Hein is omringt door water, er zijn veiligheidshekken maar let op de kinderen.


Laatst bewerkt op: 12 november 2023 21:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas Intocht Wilnis

Zaterdag 18 november, Raadhuis Wilnis: De pieten zijn Sinterklaas kwijt! Vanaf het begin van Marickenlaan, Veenman, Blauwe Zegge en Voogtlaan gaan de pieten om 13:30 uur in groepjes met veel tamtam opzoek naar Sinterklaas die in de brandweerkazerne van Wilnis zou zijn. Met de hulp van de kinderen hopen ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: