Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht

Geplaatst op: 13 november 2023

Op 11 november stond er een wedstrijd op het programma tussen Atlantis 2, gesponsord door Van Walraven, en Sporting Trigon 2. De wedstrijd vond plaats in Mijdrecht waar beide teams gingen voor winst.

Vanaf het eerste fluitsignaal stond Atlantis positief en gefocust in de wedstrijd en wist in de eerste paar minuten een voorsprong op te bouwen, wat het team veel zelfvertrouwen gaf. Bij het ingaan van de rust stond Atlantis voor met een stand van 9-7.

Gedurende de wedstrijd werden er mooie aanvallen opgezet door Atlantis waarin het team goed samenwerkt en gemotiveerd was om de voorsprong te behouden. Daarnaast was de verdediging sterk, waardoor ze het de tegenstander moeilijk maakten om te scoren.

Uiteindelijk wist Atlantis te winnen met een score van 20-16 en de eerste 2 punten binnen te halen in de competitie. Het was een mooie start van het zaalseizoen en Atlantis 2 is gemotiveerd om dit als team vast te houden. De volgende wedstrijd is op 18 november tegen KIOS 2 en wordt uit gespeeld in Nieuw-Vennep om 17.40. Zien we jullie dan?

Op 11 november stond er een wedstrijd op het programma tussen Atlantis 2, gesponsord door Van Walraven, en Sporting Trigon 2. De wedstrijd vond plaats in Mijdrecht waar beide teams gingen voor winst.  Vanaf het eerste fluitsignaal stond Atlantis positief en gefocust in de wedstrijd en wist in de eerste … Lees meer »