Atlantis C1 verliest strijdvaardig

Geplaatst op: 13 november 2023

Het eerste punt voor Atlantis kwam via een strafworp. Met nog 12 minuten voor de rust stond het 3- 1. De strafworp leek een keerpunt in de eerste helft. Er werd door Atlantis mooi, snel en vaardig onderling gespeeld. Met een aantal mooie kansen en schoten op de paal vocht Atlantis zich terug en ging met een kleine achterstand van 4-3 de rust in.

Na de rust speelde Atlantis lekker vlot. Met veel pogingen op de paal werkte Atlantis hard om de achterstand in te halen en was dan ook zeker dominant in de eerste 8 minuten na de rust. Helaas lukte het niet de korf te raken en benutte de tegenpartij alle kansen en kwam verder voor te staan met 7-3. Ondanks een mooi doelpunt halverwege de 2e helft lukte het Atlantis helaas niet om door te pakken. Deze leuke, vlotte maar vooral sportieve wedstrijd eindigde voor Atlantis helaas met een eindstand van 7-4. De 4 behaalde punten door Atlantis waren tactisch mooi gespeeld. In december kijkt het team uit naar een rematch en hoopt dan thuis net zo sportief en strijdvaardig te spelen en dan hopelijk met winst de wedstrijd af te ronden.

Op zaterdag 11 november speelde de C1 van Atlantis uit in Nieuw-Vennep tegen KIOS. De wedstrijd ging vanaf het begin qua speeltempo mooi gelijk op. Na 5 minuten kwam het eerste tegendoelpunt. De tegenpartij wist goede kansen te benutten waardoor het daarna met 3-0 voor kwam te staan. Het eerste … Lees meer »