Verslag Atlantis F1

Geplaatst op: 13 november 2023

Op zaterdag 11 november speelde Atlantis F1 de eerste competitiewedstrijd van het zaalseizoen. Ze speelden thuis tegen Victum F3. De tegenstanders gingen goed van start en wisten nog binnen tien minuten een gat van drie doelpunten te slaan. Hierdoor mocht Atlantis de superspeler inzetten. Dit hielp de thuisspelende ploeg om ook een doelpunt te maken. Gedurende de wedstrijd heeft Atlantis meerdere keren met drie punten achter gestaan, maar toch wist het zich elke keer weer terug te vechten. De laatste tien minuten wist de F1 van Atlantis de korf beter te vinden. Het ging gelijk op en ze wisten zelfs op voorsprong te komen. Nadat de voorsprong genomen was, had Victum nog enkele kansen op de korf. Deze kansen werder echter niet meer omgezet in doelpunten. Dit resulteerde in een uitslag van 9-8 in het voordeel van de thuisspelende ploeg. De F1 mag trots zijn op de manier waarop ze gespeeld hebben. Volgende week zullen zij een uitwedstrijd spelen tegen EKVA F1.

Op zaterdag 11 november speelde Atlantis F1 de eerste competitiewedstrijd van het zaalseizoen. Ze speelden thuis tegen Victum F3. De tegenstanders gingen goed van start en wisten nog binnen tien minuten een gat van drie doelpunten te slaan. Hierdoor mocht Atlantis de superspeler inzetten. Dit hielp de thuisspelende ploeg om … Lees meer »