001 -Family
Flower Art Museum lanceert campagne om ‘Vrienden’ te werven

Flower Art Museum lanceert campagne om ‘Vrienden’ te werven


Geplaatst op: 15 november 2023

Het Flower Art Museum (FAM) in Aalsmeer kijkt weer positief vooruit na een periode van onzekerheid. De toekomst van het museum is veiliggesteld dankzij de genereuze steun van kunstliefhebbers die het pand hebben aangekocht om het museum te behouden. Om deze positieve ontwikkeling te ondersteunen is FAM een campagne gestart voor de werving van nieuwe "Museumvrienden" die het FAM verder op weg helpen naar een mooie toekomst.

Het Flower Art Museum telt momenteel ongeveer 200 vrienden, die met hun jaarlijkse bijdrage het museum ondersteunen. Deze vrienden genieten voordelen zoals gratis toegang voor twee personen bij alle tentoonstellingen, exclusieve uitnodigingen voor openingen en korting op evenementen zoals concerten, workshops en lezingen. Voor slechts € 30 per jaar kunnen kunstliefhebbers zich aansluiten bij de Vrienden van FAM en daarmee bijdragen aan de groei van het museum.

Berry Philippa, een betrokken vriend van FAM, benadrukt de unieke positie van het museum: "In Aalsmeer, de mondiale bloemenhoofdstad, hoort het Flower Art Museum thuis. Als vriend van FAM draag ik het museum een warm hart toe." Hij is een van de Vrienden die als ambassadeur optreden in de wervingscampagne.

De steun van de FAM-vrienden stelt het museum in staat om allerlei activiteiten te organiseren, elk kwartaal nieuwe tentoonstellingen te openen en de museumtuin verder vorm te geven. Het Flower Art Museum wil het bestand graag laten groeien naar 300 vrienden en roept kunstliefhebbers op om vriend te worden en daarmee het museum te ondersteunen. Meer informatie en aanmelden kan op de website van het museum: https://www.flowerartmuseum.nl/vrienden-van-fam


Laatst bewerkt op: 13 november 2023 20:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Flower Art Museum lanceert campagne om ‘Vrienden’ te werven

Het Flower Art Museum (FAM) in Aalsmeer kijkt weer positief vooruit na een periode van onzekerheid. De toekomst van het museum is veiliggesteld dankzij de genereuze steun van kunstliefhebbers die het pand hebben aangekocht om het museum te behouden. Om deze positieve ontwikkeling te ondersteunen is FAM een campagne gestart … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: