001 - Escaperoom aglemeen

WVA jeugd maakt kans op titels in Combi Amsterdam


Geplaatst op: 20 juni 2011

Het Pinksterweekend was voor de jeugd van de WVA zeer succesvol. Zowel Willemijn Offerman als Bart Albers maken na dit weekend kans op de titel in de COMBI-wedstrijd Amsterdam.

De combi Amsterdam is een wedstrijdcircuit voor de jeugd. Bij zes verschillende verenigingen in de regio zeilen 100 tot 200 jongeren op verschillende niveaus wedstrijden in Optimisten, Splashes en RSFeva's. In het Pinksterweekeind werden de een na laatste series gevaren in Haarlem. Het jeugdzeilteam van de WVA was volop aanwezig op de wedstrijden op de Mooie Nel.

De wind was goed en drie dagen lang hebben 150 deelnemers van vele verenigingen vaak spannende wedstrijden gezeild. In de Optimist B-klasse mocht Willemijn Offerman de hoogste trede van het erepodium beklimmen. Haar broer Manus haalde in de Splash B-klasse de derde prijs. Hun teamgenoten, Bart Albers en Bas Veerman, staan na dit weekend nummer 1 en 2 in het algemeen klassement van de Splash B. Ook Willemijn Offerman is na vijf Combi-wedstrijden opgeklommen naar de hoogste plaats. Robin Becker moest helaas zijn eerste positie in de Optimist A-klasse laten varen. Manon van Dijk staat in de Optimisten A-klasse op een goede negende positie. In de RS Feva klasse staat Martijn en Marloes Rot op een mooie tweede plaats. Onze nieuwe koppel Martijn Jessurun en Alysha Kat hebben het zelfs tot een zevende plaats in deze klasse geschopt.

Vol spanning wordt in het jeugdteam uitgekeken naar het laatste weekend op de Braassemermeer op 25 en 26 juni. Kan Bart zijn eerste positie behouden of gaat Bas Veerman er met de titel vandoor? Wat doet Robin in de Optimist A? Zeilt hij de punten bij elkaar voor de titel? En verdedigt Willemijn haar positie? Met hoeveel titels en bekers komt de WVA naar huis? We gaan in ieder geval met veel mensen ter plaatse kijken hoe dit afloopt!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

WVA jeugd maakt kans op titels in Combi Amsterdam

Het Pinksterweekend was voor de jeugd van de WVA zeer succesvol. Zowel Willemijn Offerman als Bart Albers maken na dit weekend kans op de titel in de COMBI-wedstrijd Amsterdam. De combi Amsterdam is een wedstrijdcircuit voor de jeugd. Bij zes verschillende verenigingen in de regio zeilen 100 tot 200 jongeren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: