Kramen te huur op Wintermarkt Aalsmeer Centrum

Kramen te huur op Wintermarkt Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 14 november 2023

Overal zie je dat de Kerst er weer aan gaat komen. Zo ook bij de ondernemers in Aalsmeer Centrum. De etalages worden versierd en de sfeerverlichting en de kerstbomen komen ook binnenkort. Rond de kerst gaan de winkels extra open met koopavonden en koopzondagen en er gaat van alles georganiseerd worden. Zo ook de jaarlijkse Wintermarkt die dit jaar op zaterdag 16 december tussen 10.00 en 16.00 uur gehouden wordt. Kinderen kunnen weer gratis kerststukjes maken in een verwarmde tent, er lopen muzikale kerstmannen in het dorp en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. En er zijn ook weer gezellige kramen waar van alles en nog wat te koop is.

Heb je ook interesse in het huren van een kraampje op deze Wintermarkt? Ondernemers, horeca, verenigingen, stichtingen etc. zijn meer dan welkom om zich te presenteren aan de bezoekers. Mail voor de mogelijkheden naar organisator Richard Piller: marktpillie@gmail.com of bel met 06-3970 7735.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kramen te huur op Wintermarkt Aalsmeer Centrum

Overal zie je dat de Kerst er weer aan gaat komen. Zo ook bij de ondernemers in Aalsmeer Centrum. De etalages worden versierd en de sfeerverlichting en de kerstbomen komen ook binnenkort. Rond de kerst gaan de winkels extra open met koopavonden en koopzondagen en er gaat van alles georganiseerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: