001 - Hema
Gezellige bockbiertocht in Aalsmeer Centrum

Gezellige bockbiertocht in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 16 november 2023

Na het succes van vorig jaar wordt er weer een Bockbiertocht in Aalsmeer Centrum georganiseerd. Alleen deze keer op een donderdagavond en wel op 23 november vanaf 19.00 uur. Dan kun je een gezellige ‘kroegentocht’ wandelen op je eigen tempo en zelf de route bepalen. Bij deze horecagelegenheden kun je genieten van een lekker bockbiertje: Restaurant De Oude Veiling, Bar Restaurant De Praam, Restaurant De Jonge Heertjes, Café Joppe en Restaurant Het Wapen van Aalsmeer.

Koop voor € 25,- een stempelkaart bij één van de deelnemende horeca-aangelegenheden of voor € 27,50 dezelfde dag aan de deur. Vul je naam en telefoonnummer in op de kaart, laat je kaart achter en maak kans op een smakelijke verrassing.

Tip: ga van te voren eerst gezellig eten en reserveer je tafeltje bij één van de restaurants. Je mag er zo lang over doen als je zelf wilt, maar maak je kaart wel die donderdagavond vol. Wacht niet te lang, want voor je het weet zijn alle kaarten verkocht en zo’n gezellige bockbiertocht wil je toch niet missen…..


Laatst bewerkt op: 14 november 2023 16:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige bockbiertocht in Aalsmeer Centrum

Na het succes van vorig jaar wordt er weer een Bockbiertocht in Aalsmeer Centrum georganiseerd. Alleen deze keer op een donderdagavond en wel op 23 november vanaf 19.00 uur. Dan kun je een gezellige ‘kroegentocht’ wandelen op je eigen tempo en zelf de route bepalen. Bij deze horecagelegenheden kun je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: